26--7--2017--------12 -----ΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙ ΝΕΦΕΛΑΙΣ (υπό αιδεσιμότ.Χαράλαμπου Μποσταντζόγλου) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ Σ. ΦΙΛΟΥ

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ον
(ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ Η ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΑ)
   Το τόξο υπ’ αριθμόν11(έντεκα)συμβολίζει την κάθοδον του Χριστού εις την γη μαζί με όλους τους πιστούς. Για  να ιδρύσει την χιλιετή βασιλεία Του μετά το τέλος της μεγάλης θλίψεως.
Κατά το διάστημα της καθόδου μαζί με τα στρατεύματα Του και την Εκκλησία θα αντιμετωπίσει αντίσταση εκ μέρους του Αντίχριστου.  Τόσο ο Αντίχριστος όσο και ο ψευδοπροφήτης κατά το διάστημα της αντιστάσεως θα συλληφθούν και θα ριφθούν ζωντανοί πρώτοι από όλους στην λίμνη του πυρός που φλέγεται με πυρ και θείον. (θείο= θειάφι (το)ουσιαστικό το θείο(χημικό στοιχείο) ( ελληνικό λεξικό του Τεγόπουλος--Φυτράκης)

Οι δε υπόλοιποι θα θανατωθούν με ρομφαίας εξερχόμενες εκ του στόματος του Αρνίου.(Αποκάλυψης 19:19-21.επίσης ο διάβολος ο αρχαίος όφι καλούμενος και σατανάς θα δεθεί επί διάστημα χιλίων ετών και θα ριφθεί εις την άβυσσο.(Αποκάλυψης 20:1-2). Το τόξο υπ’ αριθμόν 12 (δώδεκα) συμβολίζει εκείνους οι οποίοι δεν δέχθηκαν να προσκυνήσουν τον αντίχριστο και να λάβουν το χάραγμα του θηρίου. Αυτοί θα αναστηθούν για να συμβασιλεύσουν κατά την χιλιετηρίδα μαζί με το Χριστό. (Αποκάλυψης 20:4). Το ημικύκλιο το σημειούμενο δια στιγμάτων ερχόμενο από το σημείο του σταυρού και μέχρι της ιδρύσεως της χιλιετηρίδος δείχνει το διάστημα χρόνου κατά τον οποίο ο Θεός απέρριψε τον λαόν Ισραήλ.

(Ματθαίος 23:37-38).
Κατά την κάθοδο του Χριστού εκ του ουρανού για να ιδρύσει την χιλιετή βασιλεία Του οι Εβραίοι θα ιδούν αυτόν και θα θρηνήσουν με μετάνοια. Θα διανοίξουν τις καρδιές τους και θα τον δεχθούν. (Ζαχαρίας  12:10 και 13: 1). Κατόπιν της αποδοχής του Χριστού ως Σωτήρα ο λαός Ισραήλ
Θα έχει ευλογημένη θέση στη χιλιετή βασιλεία.
(Ησαϊας 66:19)
Μετά την λήξη της χιλιετηρίδας ο διάβολος και πάλι θα λυθεί για λίγο διάστημα και θα πλανήσει και τα Έθνη εις τα τέσσερα σημεία της γης ειδικότερα δε το Γωγ και τον Μαγώγ για να τους ξεσηκώσει σε πόλεμο εναντίον του Χριστού. 

(Αποκάλυψης 20:7-10). Όλος δε ο στρατός αντιστάσεως του Σατανά θα εξολοθρευτεί διότι θα ριφθεί πυρ εξ ουρανού και θα κατακαεί. Η γραμμή επί του χάρτου υπ’ αριθμόν14(δεκατέσσερα) δείχνει το γεγονός ότι ο Σατανάς θα ριφθεί εις την λίμνη του πυρός. Το τόξο υπ’ αριθμόν 15(δεκαπέντε) δείχνει ότι άπαντες (όλοι) οι αμαρτωλοί νεκροί από του Αδάμ και μέχρι τέλους της χιλιετηρίδος θα αναστηθούν για να κριθούν ενώπιον του Λευκού Θρόνου του Κυρίου(Αποκάλυψης 21:1)
Το υπ’ αριθμόν 17 (δεκαεπτά) τετράγωνο δείχνει την Νέα Ιερουσαλήμ  κατά την κάθοδόν της εκ του ουρανού εις τον αέρα. Η γραμμή υπ’ αριθμόν 18 (δεκαοκτώ)δείχνει  την αιωνιότητα.
Άπασαι( Όλες οι περιγραφές ) αι περιγραφαί του σχεδίου θα αναπτυχθούν με λεπτομέρεια κατά κεφάλαιον και εδάφια εις κατωτέρω σελίδας(στις παρακάτω σελίδες)
Για όλην αυτήν την εργασία έχομε μεγάλη ανάγκη των προσευχών σας για την πνευματική σας ανάταση όλων σας(ημών)