17-4-2016-------ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ(ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ)

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (AINEITE)

Σουλτάνα Χαραλαμπίδου
21/8/2014 08:31 μ. μ.
Σουλτάνα Χαραλαμπίδου

--ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

Δοξολογείτε τον Κύριο, διότι αυτός είναι η ζωή και το φως των ανθρώπων και της οικουμένης όλης. Δοξολογείτε τον Κύριο διότι κρατά στα χέρια του όλο το Σύμπαν και την μικρή μας γη που βρίσκεται σε μια άκρη του Δοξολογείτε τον Κύριο που δεν μας άφησε στο σκοτάδι. Δοξολογείτε τον Κύριο όλης της γης διότι έστειλε Σωτήρα στον κόσμο το μικρό κι αμαρτωλό ο μεγάλος δημιουργός δόξα- δόξα. Δοξολογείτε τον κύριο μας διότι συμφιλίωση έγινε με το θάνατο του επάνω στο σταυρό. Δοξολογείτε τον Κύριο διότι κανένας δεν μπορούσε να μας ξανακάνει από την αρχή και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία όποιος τον δεχτεί. Δοξολογείτε τον Κύριο μας διότι αυτός ανέλαβε να μας πάρει από τα χέρια του εχθρού και να μας φέρει στο φως και να διαλύσει τα σκοτάδια.
(Λόγος-κολ.2:) 
13 Κι εσάς, που ήσασταν νεκροί στα αμαρτήματα και στην ακροβυστία τής σάρκας σας, σας ζωοποίησε μαζί του, καθώς σας συγχώρεσε όλα τα πταίσματα,
14 όταν εξάλειψε το χειρόγραφο με τα διατάγματα, που ήταν εναντίον σας, και το αφαίρεσε από το μέσον, καρφώνοντάς το επάνω στον σταυρό·
15 και αφού απογύμνωσε τις αρχές και τις εξουσίες, τις καταντρόπιασε δημόσια, όταν, επάνω του, θριάμβευσε εναντίον τους.

 Δοξολογείτε τον Κύριο όπως άνοιξε την θάλασσα να περάσει ο Ισραήλ έτσι άνοιξε τις πύλες του ουρανού για να μπούμε μέσα όλοι χωρίς εξαίρεση φτάνει να τον δεχτούμε Κύριο μας βασιλιά μας Σωτήρια μας. Δοξολογείτε τον Κύριο διότι αυτός μας υποσχέθηκε ότι έχει καταλύματα για μας στον ουρανό. Δοξολογείτε τον Κύριο διότι Αυτός Απογύμνωσε έτσι από τη δύναμή τους τις αρχές και τις εξουσίες, και το έδειξε αυτό φανερά, νικώντας τους θριαμβευτικά πάνω στο σταυρό.
(Λόγος-κολ.2:) 
7 ριζωμένοι και εποικοδομούμενοι σ' αυτόν, και στερεωνόμενοι στην πίστη, όπως διδαχθήκατε, περισσεύοντας σ' αυτή με ευχαριστία.
8 Βλέπετε μη σας εξαπατήσει κάποιος διαμέσου τής φιλοσοφίας και της μάταιης απάτης, σύμφωνα με την παράδοση των ανθρώπων, σύμφωνα με τα στοιχεία τού κόσμου, και όχι σύμφωνα με τον Χριστό.
9 Επειδή, μέσα σ' αυτόν κατοικεί ολόκληρο το πλήρωμα της θεότητας σωματικά·
10 και μέσα σ' αυτόν είστε πλήρεις, αυτός που είναι η κεφαλή κάθε αρχής και εξουσίας·
Δοξολογείτε τον Κύριο μας διότι Αυτός μας έδωσε ζωή κατά τον Λόγο του. Εσάς, λοιπόν, που ήσασταν νεκροί μέσα στα παραπτώματα και στη φυσική παραμονή σας στην ειδωλολατρία, σας ζωοποίησε μαζί του, αφού συγχώρησε όλα τα παραπτώματά μας

(λόγος-κολ.2:) 
13 Κι εσάς, που ήσασταν νεκροί στα αμαρτήματα και στην ακροβυστία τής σάρκας σας, σας ζωοποίησε μαζί του, καθώς σας συγχώρεσε όλα τα πταίσματα,
14 όταν εξάλειψε το χειρόγραφο με τα διατάγματα, που ήταν εναντίον σας, και το αφαίρεσε από το μέσον, καρφώνοντάς το επάνω στον σταυρό·
15 και αφού απογύμνωσε τις αρχές και τις εξουσίες, τις καταντρόπιασε δημόσια, όταν, επάνω του, θριάμβευσε εναντίον τους.

Δοξολογείτε τον Κύριο διότι μας φόρεσε λευκό ένδυμα. Δοξολογείτε τον Κύριο διότι γκρέμισε τον μεσότοιχο που μας χώριζε από τον Πατέρα μας και κατάργησε το γραμμένο σε βάρος μας χρεόγραφο που στηριζόταν στις διατάξεις του νόμου, το οποίο ήταν καταδικαστικό για μας. Αυτό λοιπόν το χρεόγραφο το έβγαλε από τη μέση καρφώνοντας το στο σταυρό. (λόγος-κολ.2) Δοξολογείτε τον Κύριο που έφερε την ειρήνη στον άνθρωπο και την δικαίωση. Έτσι λοιπόν, αφού δικαιωθήκαμε με βάση την πίστη, έχουμε αποκτήσει ειρήνη με το Θεό μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού,
 (λόγος ρωμ.5:)
1 Αφού, λοιπόν, ανακηρυχθήκαμε δίκαιοι με την πίστη, έχουμε ειρήνη με τον Θεό διαμέσου τού Κυρίου μας Ιησού Χριστού,
2 διαμέσου τού οποίου λάβαμε και την είσοδο με την πίστη σε τούτη τη χάρη, στην οποία στεκόμαστε· και καυχώμαστε στην ελπίδα τής δόξας τού Θεού.
3 Και όχι μονάχα τούτο, αλλά και καυχώμαστε στις θλίψεις· γνωρίζοντας ότι η θλίψη εργάζεται υπομονή,
...

 Μέρος δεύτερο δοξολογίας Δοξολογείτε ω! άνθρωποι αμαρτωλοί επιστραφείτε και δώστε δόξα στον Άγιο Θεό που μας λύτρωσε και μας συγχώρησε. Δοξολογείτε τον μόνο Κύριο και Θεό Ιησού Χριστό που για μας:( ιωαννης 1):14 Και ο Λόγος έγινε σάρκα, και κατοίκησε ανάμεσά μας, (και είδαμε τη δόξα του, δόξαν ως μονογενή από τον Πατέρα), γεμάτος χάρη και αλήθεια. Δοξολογείτε τον Κύριο διότι σ’ αυτόν ανήκει όλη η δόξα και η τιμή της σωτηρίας μας (ιωαννης-3:) 5 για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ' αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή. Δοξολογείτε όλοι οι άνθρωποι στη ότι Αυτός άφησε τον ουρανό κι ήρθε να ψάχνει να βρει το χαμένο πρόβατο του που ήμουν εγώ και συ. Δοξολογείτε τον πανάγαθο Θεό για το έλεος του το μεγάλο. (ιωαννης-3:) 16 Επειδή, με τέτοιον τρόπο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του τον μονογενή, για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ' αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή. Δοξολογείτε έθνη και λαοί
SULTANA.CHA--ΚΙΣ -ΡΗ

……………………………
Δοξολογείτε τον Κύριο
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ
ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (SULTANAS CHA)
01
18--ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
01
Δοξολογείτε τον Κύριο, διότι αυτός είναι η ζωή και το φως των ανθρώπων και της οικουμένης όλης.
Δοξολογείτε τον Κύριο διότι κρατά στα χέρια του όλο το Συμπάν και την μικρή μας γη που βρίσκεται σε μια άκρη του
Δοξολογείτε τον Κύριο που δεν μας άφησε στο σκοτάδι.
Δοξολογείτε τον Κύριο όλης της γης διότι έστειλε Σωτήρα στον κόσμο το μικρό κι αμαρτωλό ο μεγάλος δημιουργός δόξα- δόξα.
Δοξολογείτε τον κύριο μας διότι συμφιλίωση έγινε με το θάνατο του επάνω στο σταυρό.
Δοξολογείτε τον Κύριο διότι κανένας δεν μπορούσε να μας ξανακάνει από την αρχή και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία όποιος τον δεχτεί.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΎΨΙΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.
ΕΜΕΙΣ Όμως Η ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑ. ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ
………………………..

02
Δοξολογείτε τον Κύριο μας διότι αυτός ανέλαβε να μας πάρει από τα χέρια του εχθρού και να μας φέρει στο φως και να διαλύσει τα σκοτάδια.
Δοξολογείτε τον Κύριο όπως άνοιξε την θάλασσα να περάσει ο Ισραήλ έτσι άνοιξε τις πύλες του ουρανού για να μπούμε μέσα όλοι χωρίς εξαίρεση φτάνει να τον δεχτούμε Κύριο μας βασιλιά μας Σωτήρια μας.
Δοξολογείτε τον Κύριο διότι αυτός μας υποσχέθηκε ότι έχει καταλύματα για μας στον ουρανό.
Δοξολογείτε τον Κύριο διότι Αυτός Απογύμνωσε έτσι από τη δύναμή τους τις αρχές και τις εξουσίες, και το έδειξε αυτό φανερά, νικώντας τους θριαμβευτικά πάνω στο σταυρό
.(Λόγος-κολ.2:)
13 Κι εσάς, που ήσασταν νεκροί στα αμαρτήματα και στην ακροβυστία τής σάρκας σας, σας ζωοποίησε μαζί του, καθώς σας συγχώρεσε όλα τα πταίσματα,
14 όταν εξάλειψε το χειρόγραφο με τα διατάγματα, που ήταν εναντίον σας, και το αφαίρεσε από το μέσον, καρφώνοντάς το επάνω στον σταυρό·
15 και αφού απογύμνωσε τις αρχές και τις εξουσίες, τις καταντρόπιασε δημόσια, όταν, επάνω του, θριάμβευσε εναντίον τους.
……………………………..
03
Δοξολογείτε τον Κύριο μας διότι Αυτός μας έδωσε ζωή κατά τον Λόγο του.  Εσάς, λοιπόν, που ήσασταν νεκροί μέσα στα παραπτώματα και στη φυσική παραμονή σας στην ειδωλολατρία, σας ζωοποίησε μαζί του, αφού συγχώρησε όλα τα παραπτώματά μας(λόγος-κολ. 2:)
Δοξολογείτε τον Κύριο διότι μας φόρεσε λευκό ένδυμα.
Δοξολογείτε τον Κύριο διότι γκρέμισε τον μεσότοιχο που μας χώριζε από τον Πατέρα μας
και κατάργησε το γραμμένο σε βάρος μας χρεόγραφο που στηριζόταν στις διατάξεις του νόμου, το οποίο ήταν καταδικαστικό για μας. Αυτό λοιπόν το χρεόγραφο το έβγαλε από τη μέση καρφώνοντας το στο σταυρό.
(λόγος-κολ.2)
11 στον οποίο περιτμηθήκατε, με αχειροποίητη περιτομή, όταν ξεντυθήκατε το σώμα των αμαρτιών της σάρκας διαμέσου τής περιτομής τού Χριστού,
12 καθόσον συνθαφτήκατε μαζί του στο βάπτισμα· με τον οποίο και συναναστηθήκατε διαμέσου τής πίστης τής ενέργειας του Θεού, ο οποίος τον ανέστησε από τους νεκρούς.
……………………………..

04
Δοξολογείτε τον Κύριο που έφερε την ειρήνη στον άνθρωπο και την δικαίωση. Έτσι λοιπόν, αφού δικαιωθήκαμε με βάση την πίστη, έχουμε αποκτήσει ειρήνη με το Θεό μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού,
(λόγος ρωμ.5:)
………………………………
Μέρος δεύτερο δοξολογίας
Δοξολογείτε ω! άνθρωποι αμαρτωλοί επιστραφείτε και δώστε δόξα στον Άγιο Θεό που μας λύτρωσε και μας συγχώρησε.
Δοξολογείτε τον μόνο Κύριο και Θεό Ιησού Χριστό που για μας:( ιωαννης 1):
14 Και ο Λόγος έγινε σάρκα, και κατοίκησε ανάμεσά μας, (και είδαμε τη δόξα του, δόξαν ως μονογενή από τον Πατέρα), γεμάτος χάρη και αλήθεια.
Δοξολογείτε τον Κύριο διότι σ’ αυτόν ανήκει όλη η δόξα και η τιμή  της σωτηρίας μας(ιωαννης-3:) 
5 για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ' αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή.

………………………………


17-4--2016---ΚΙΣ-ΡΗ--------Μεσ’ του Χριστού




Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΜΟΥ--17-4-2016
Μέσ’ του Χριστού τη χάρη πως έφτασα βαθιά και είδα την αγάπη του να μ’ έχει από κοντά. Όταν ν είδα την σωτηρία που για μένα  πλήρωσε ακριβά.
Τότε αναλύθηκα σε δάκρυα και μετάνοια βαθιά και αναλογίστηκα 
πόσο μ’ αγαπά.

Είδα πως δεν ήμουν άξιος  να με αγαπά κι όμως  Χριστέ μου 
μ’ αγάπησες βαθιά

ΚΙΣ -ΡΗ

.
................................................

17--4--2016---------Ιωάννης 8: 12 Ο Ιησούς, λοιπόν, μίλησε πάλι προς αυτούς, λέγοντας: Εγώ είμαι το φως τού κόσμου· όποιος ακολουθεί εμένα, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως τής ζωής.


ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
.04--ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ-
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ
17—4 —2016 —ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
Ιωάννης 8:
12 Ο Ιησούς, λοιπόν, μίλησε πάλι προς αυτούς, λέγοντας: Εγώ είμαι το φως τού κόσμου· όποιος ακολουθεί εμένα, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως τής ζωής.
Ματθαίος 28:
20 διδάσκοντάς τους να τηρούν όλα όσα παρήγγειλα σε σας· και δέστε, εγώ είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, μέχρι τη συντέλεια του αιώνα. Αμήν.
Ματθαίος 22:
32 «Εγώ είμαι ο Θεός τού Αβραάμ, και ο Θεός τού Ισαάκ, και ο Θεός τού Ιακώβ»; Ο Θεός δεν είναι Θεός νεκρών, αλλά ζωντανών.
Ιωάννης 4:
25 Η γυναίκα λέει σ' αυτόν: Ξέρω ότι έρχεται ο Μεσσίας, αυτός που λέγεται Χριστός· όταν έρθει εκείνος, θα μας τα αναγγείλει όλα.
26 Ο Ιησούς λέει σ' αυτήν: Εγώ είμαι, αυτός που σου μιλάει.
Ιωάννης 8:
58 Ο Ιησούς είπε σ' αυτούς: Σας διαβεβαιώνω απόλυτα: Πριν γίνει ο Αβραάμ εγώ είμαι.

……………………….
ΕΙΜ’ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
1/. «Είμ’ εγώ μαζί σου μη φοβάσαι πια
Είμ’ εγώ το φως σου μες τη σκοτεινιά».
Μέσ’ από τα νέφη έτσι μου μιλεί:
«θάρρος δεν σ’ αφήνω μόνο ποτέ στη ζωή».
…………………………………..
Επωδός
Ω! μόνος ποτέ! Ω! μόνος ποτέ!
Ο Κύριος μου το λέγει
Δεν θα μ’ αφήσει ποτέ.( 2 φορές)
………………………………………

2/. Πως μαδούν τα ρόδα φεύγει η ευωδιά
Κι όμως η δική Του μένει στην καρδιά.
Ο Χριστός μου είναι ήλιος και χαρά.
Και μ’ Αυτόν δεν νιώθω μες τη ζωή μοναξιά.


…………………………………..
3/. Μες στο μονοπάτι και στη σιγαλιά
Νάτος ψιθυρίζει «είμ’ εδώ κοντά».
Λάμπει στη μορφή μου το δικό Του φως
Κι όλα γίνονται τότε ένας γλυκύς ουρανός.


………………………………………..