4--11--2017-- ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΧΡΙΣΤΟΣ;

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 




Θα κλείσω το μέρος αυτό μ’ ένα παράδειγμα. Σκέψου για έναν άνθρωπο που πεθαίνει από το δηλητήριο που πήρε. Καλεί το γιατρό που σωστά κάνει τη διάγνωση και αμέσως δίνει συνταγή με το σωστό φάρμακο. Ο γιατρός βάζει το φάρμακο σ’ ένα ποτήρι νερό κοντά στο κρεβάτι και λέγει: «Πάρε το φάρμακο αυτό και θα ζήσεις. Αν δεν το πάρεις θα πεθάνεις». Άκουσε μου τώρα. Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να πιστεύει ότι είναι δηλητηριασμένος ακόμη μπορεί να πιστεύει ότι το φάρμακο είναι καλό και θα τον θεραπεύσει αν το πάρει. Μπορεί να τα πιστεύει τα πιστεύει όλα αυτά και πάλι να πεθάνει.
Το δηλητήριο είναι μέσα του. Δεν χρειάζεται να πετάξει το φάρμακο στο πάτωμα με βλαστήμιες και απιστία διακηρύττοντας ότι δεν έχει πίστη στο γιατρό και σε οτιδήποτε άλλο. αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να πιστέψει στο γιατρό και να πιστέψει ότι το φάρμακο είναι καλό αλλά αυτός αρνείται να το πάρει.
Κι εσύ είσαι δηλητηριασμένος από την αμαρτία φίλε μου και θα χαθείς για πάντα εκτός κι αν αναγεννηθείς. Απλώς να πιστεύεις ότι όλα αυτά που λέγει η Βίβλος είναι αληθινά και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να έρθεις στο σημείο όπου οριστικά θα δεχτείς το Χριστό. αυτή τη στιγμή πες:
«Πιστεύω ότι ο Χριστός 
πέθανε και αναστήθηκε για μένα και τώρα πρέπει να Τον δεχθώ με πίστη». Ο ληστής στο σταυρό δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να σωθεί. Τα χέρια του ήταν καρφωμένα στο σταυρό και δεν μπορούσε να εργαστεί. Δεν μπορούσε να περπατήσει γιατί τα πόδια του ήταν καρφωμένα στο σταυρό. Δύο πράγματα όμως δεν ήταν καρφωμένα—η γλώσσα του και η καρδιά του. Ήταν ελεύθερα ώστε το στόμα του να ομολογήσει και με την καρδιά του να πιστέψει.

Κι’ εσύ δεν μπορείς να κερδίσεις τη σωτηρία σου με τα έργα. Μπορείς να Τον πιστέψεις και να Τον ομολογήσεις. Κάνε το τώρα.

(Ρωμαίους 10:9).

....