11--3--2017---Ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ



11--3--2017---Ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ
                                      ==Α==
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 1ον
Θέλεις να γνωρίσεις τον αληθινό και ζώντα Θεό; θάθελες να αποκτήσεις την γλυκειά βεβαιότητα ότι όλες σου οι αμαρτίες συγχωρήθηκαν; θέλεις να  μάθεις πως θα γίνεις τέκνον του Θεού; Εάν ενδιαφέρεσαι τότε  λίγη ώρα προσοχής στην ανάγνωση του μικρού αυτού βιβλιαρίου και να βρεις τις 

απαντήσεις στα ερωτήματα που αναφέραμε ανωτέρω καθώς και σε άλλα πολλά ερωτήματα που απασχολούν το μυαλό σου.
Οι αλήθειες που περιέχονται στο βιβλίο αυτό βασίζονται σε κάποιο άλλο Βιβλίο που ονομάζεται Αγία Γραφή είναι το Βιβλίο στο οποίο ο Θεός αποκάλυψε τον Εαυτό Του στον άνθρωπο. Η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του Θεού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μας διαβεβαιώσουν ότι η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του αληθινού και ζώντος Θεού. Πιστεύουμε πρώτα στην μεταμορφώνουσα δύναμη της. Σ’ ‘όλα τα μέρη του κόσμου άλλαξε η ζωή χιλιάδων ανθρώπων επειδή διάβασαν ή άκουσαν την αγγελία αυτού του Βιβλίου. Άπιστοι αμαρτωλοί έγιναν αγνοί και άγιοι άνθρωποι.

Η ζωή αυτών που κάποτε βρισκόταν στο σκοτάδι και στην απελπισία είναι τώρα γαμέτη από ειρήνη και χαρά. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του Θεού από τις εκατοντάδες των προφητειών που ελέχθησαν χιλιάδες χρόνια πριν και πραγματοποιήθηκαν κατά τον ακριβή τρόπο όπως είχε προείπει η Αγία Γραφή ότι θα εξεπληρώνοντο.  Το γεγονός ότι την Αγία Γραφή συνέγραψαν περισσότερα από πενήντα πρόσωπα σε μια περίοδο 1600 ετών και μ’ όλα ταύτα να υπάρχει σε όλα τα μέρη της τέλεια αρμονία σαφέστατα μας αποδεικνύει ότι ήταν Αυτός ο Ίδιος ο θεός που κατεύθυνε τους προφήτες για να γράψουν.

Ο Θεός μας αποκαλύπτει τον Εαυτό Του μέσον της Αγίας Γραφής. Είναι αυτή που μας πληροφορεί ότι ο θεός είναι αθάνατο Πνεύμα. Μαθαίνουμε ότι Αυτός είναι Άγιος και ότι είναι πιο καθαρός και από τις Ακτίνες του ήλιου.


Επειδή ο Θεός είναι Άγιος πρέπει να τιμωρήσει την αμαρτία και την ανομία. Ο Θεός είναι Παντοδύναμος. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορεί να το κάμη. Η δύναμης Του εκδηλώνεται σ’ όλη την πλάση στην οποία ζούμε. ναι Παντογνώστης. Γνωρίζει ότι το όλο παρελθόν και κάθε λεπτομέρεια του παρόντος. Γνωρίζει κάθε γεγονός που αναμένει το μέλλον. Είναι πανταχού παρών. Δεν υπάρχει τόπος στους ουρανούς και σ’ όλη την γη που να μη βρίσκεται Αυτός. Ο Θεός είναι αμετάβλητος. Εργάζεται τα πάντα κατά την πρόθεση του Ιδικού Του 




..............................