10-10-2015---Κορινθίους Α' 15:28 Όταν δε υποταχθώσιν εις αυτόν τα πάντα, τότε και αυτός ο Υιός θέλει υποταχθή εις τον υποτάξαντα εις αυτόν τα πάντα, διά να ήναι ο Θεός τα πάντα εν πάσιν.


Χθες στην περιοχή Αθήνα 
 

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά, αν δεν πάνε καλά, δεν είναι το τέλος. Στη ζωή αυτή υπάρχουν πολλά προβλήματα και κακά πράγματα όμως η εσχατολογία μου, που πιστεύω με δίδαξε στη ψυχή ο Χριστός και είναι σύμφωνη με ολόκληρο το πνεύμα της Αγίας Γραφής, είναι χαρούμενη.

Μετά την Κρίση, μετά τους αιώνες που φέρνουν Παράδεισο και Κόλαση, "αιώνια Ζωή" και "αιώνια Κόλαση", όταν όλα έρθουν στην κατάληξή τους, τότε θα γίνει η Αποκατάσταση των Πάντων, όλοι θα έχουν καταλάβει είτε σε αυτή τη ζωή, είτε από τα μετά την Κρίση συμβάντα και βάσανα, πως μόνο στο Χριστό υπάρχει Ζωή και ηθελημένα θα έρθουν τα πάντα στο Χριστό και θα γίνει το θέλημα το προαιώνιο του Θεού πράξη. Τότε ο Χριστός θα παραδώσει την εξουσία στο Πατέρα και τα πάντα στη γη, τον Ουρανό και κάτω από τη γη θα γονατίσουν και με χαρά θα Τον αποκαλέσουν Κύριο και Σωτήρα.

Πριν γίνουν αυτά, πριν τελειώσει ο κόσμος, οι αιώνες, κλπ πριν γίνει η τελική Συμφιλίωση και το κακό εκλείψει από ολόκληρη τη Δημιουργία, το τέλος δεν θα έχει έρθει, στο τέλος όλα θα γίνουν τέλεια όπως στην Αρχή. Όπως ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου λόγο της αμαρτίας του Αδάμ πέθαναν, έτσι και λόγο της θυσίας του Χριστού θα ζήσουν. Εκείνος είναι ο μέγας Θριαμβευτής, το Α και το Ω.

Αρνούμαι να πιστέψω πως δήθεν η Αγάπη παύει να αγαπά μετά τον τάφο. Αυτά δεν τα διδάσκει επίσημα το Δόγμα που ανήκω αλλά υπάρχουν Χριστιανοί σε ΟΛΑ τα Δόγματα και σε ΟΛΟΥΣ τους αιώνες που το πίστεψαν.

Ο Χριστός είναι δυνατότερος πάντων. Η αληθινή νίκη είναι η μεταστροφή του εχθρού σε φίλο.

Αμήν!
..........................................