2--7--2016-----ANTIXRISTOS (Εκδόσεις «οι Νικητές»Κατερίνη)The HERB VANDER LUGT ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;



07

5Β/ ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ
  Μερικοί είναι βέβαιοι ότι η ευρωπαϊκή Κοινή Αγορά είναι
Πρόδρομος της βασιλείας του Αντίχριστου. Κανένας όμως δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό. Ο αριθμός των κρατών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας αλλάζει από καιρό σε καιρό. 

Κι’ επί πλέον τα 10 κράτη που θα αποτελούν την ομοσπονδία του Αντίχριστου πολύ πιθανό να περιλαμβάνουν ορισμένα κράτη από τη Μέση Ανατολή τη Βόρειο Αφρική και την Αμερική.
  «Και έδωκεν εις αυτό την δύναμιν αυτού και τον θρόνον αυτού και εξουσίαν μεγάλην…Και εθαύμασεν όλη η γη οπίσω αυτού»
(Αποκάλυψης ιγ:23)                                                                                                                                       

    Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ποια θα είναι η πρωτεύουσα αυτού του μελλοντικού βασιλείου. Ίσως είναι η Ρώμη η Βαβυλών ή μια εντελώς καινούργια πόλη, επομένως είναι ανώφελο να προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τα ακριβή όρια της αυτοκρατορίας του αντίχριστου τα ονόματα των εθνών που θα την αποτελούν  ή την ταυτότητα της πρωτεύουσας της.
                     «»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

5Γ. ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:
      ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ
  Μια σωστή πληροφόρηση για τις σύγχρονες τάσεις που υπάρχουν για μια διεθνοποίηση θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε το ρόλο μας σαν χριστιανοί πολίτες. Επίσης θα αυξήσει την προσμονή μα για τη δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού. Βέβαια κάθε διεθνοποίηση που γίνεται δεν προέρχεται απαραίτητα από τον πονηρό. Το ελεύθερο εμπόριο αυξάνει το επίπεδο της ζωής σε πολλές χώρες. Η Ρύθμιση των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ατομικής δύναμης μπορεί να γίνει απόλυτη αναγκαιότητα. Οι προσπάθειες όμως που γίνονται για να οδηγηθούν όλοι οι λαοί μαζί σε μια υλιστική ανθρωπιστική άποψη της ζωής με τον έλεγχο της εκπαίδευσης των παιδιών θα πρέπει να απορριφθεί.
   Το γεγονός ότι βαδίζουμε ολοταχώς για την εδραίωση ενός ενωμένου κόσμου ίσως είναι μια σοβαρή ένδειξη ότι ο καιρός του Αντίχριστου πλησιάζει. Με τη σημερινή τεχνολογία ένας παγκόσμιος κυβερνήτης θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει υπό έλεγχο του όλες τις αγορές και τις πωλήσεις. Τα γεγονότα αυτά όμως δεν θα πρέπει να μας τρομάζουν. Αντίθετα θα πρέπει να αυξάνουν μέσα μας την προσδοκία για τον ερχομό του Χριστού.

«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Τι γνωρίζουμε--------------Τι δεν---------------Τι θα πρέπει-----
------------------------------Γνωρίζουμε------------να κάνουμε-------
1 α/Τους καιρούς----1β/την ακριβή---------1γ/Να είμαστε-
-------------Του----------------Ημερομηνία--------------Έτοιμοι-----
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
2 α/Το χαρακτήρα ----2β/Την ταυτότητα----2γ/Να έχουμε-
--------------Του-----------------Του-------------------------Διάκριση--
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨3 α/Τη στρατηγική---3β/Το έθνος ή--------3γ/Να είμαστε
--------------Του--------------Τη φυλή του----------Προσεκτικοί
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
4 α/Τους Συνεργάτες—4β/Τα ονόματα-----γ/Να είμαστε
--------------Του--------------------Τους---------------------Φώτα-------
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
5 α/Το βασίλειο---5β/Τα πραγματικά-----5γ/Να είμαστε
-----------Του---------------Κράτη------Καλά πληροφορημένοι
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
6 α/την ήτα--------6β/ τις λεπτομέρειες----6γ/Να έχουμε---
-------Του----------------Του πολέμου--------------Εμπιστοσύνη--
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


6 Α/ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: ΤΗΝ ΗΤΑ ΤΟΥ
  Ο Αντίχριστος θα κυβερνήσει τον κόσμο για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνο. Μετά θα ηττηθεί κυριολεκτικά και ολοκληρωτικά. Αφού διαλύσει τη συνθήκη με το Ισραήλ θα του απομείνουν άλλα 3 ½ χρόνια ακόμα (Δανιήλ θ: 24—27)
Σύμφωνα με το (Δανιήλ ια:40—45)λίγο πριν από την περίοδο των3 ½ ετών θα αντιμετωπίσει μια επανάσταση από τον «βασιλιά του Νότου» και την άλλη από του «βασιλιά του Βορρά». Θα τους νικήσει θα σαρώσει τη Μέση Ανατολή θα φέρει πανωλεθρία και ερήμωση στο Ισραήλ θα ακούσει συνταρακτικά νέα από ανατολή και βορρά και θα εμπλακεί στη μάχη που θα τον οδηγήσει στην τελειωτική του καταστροφή.

  Το ιδ: του Ζαχαρία μας δίνει μερικά πρόσθετα γεγονότα από την ήττα του Αντίχριστου. Οι δυνάμεις του θα νικηθούν τη στιγμή που θα λεηλατούν την Ιερουσαλήμ. Όταν ο Κύριος  επιστρέψει στο όρος των Ελαιών η τοπογραφία της Παλαιστίνης θα αλλάξει ριζικά και ξαφνικά. Τρομερές επιδημίες θα χτυπήσουν τον εχθρό. Οι θεοσεβείς Ισραηλίτες θα ενωθούν με τα ουράνια στρατεύματα για να επιτεθούν εναντίον των εχθρών τους. και ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα φέρει την ειρήνη και την τάξη μέσα από το χάος και την απόγνωση.

  Η αποκάλυψης μας λέει ότι ο Ευφράτης ποταμός θα αποξηρανθεί «δια να ετοιμασθεί η οδός των βασιλέων των από ανατολών ηλίου»(Αποκάλυψης ις:12).Ακάθαρτα πνεύματα σταλμένα από την «διαβολική τριάδα» θα εξαπατήσουν τους ηγέτες των εθνών να συγκεντρωθούν τα στρατεύματα τους στην Κοιλάδα Αρμαγεδών για να πολεμήσουν μια μεγάλη μάχη εναντίον του Θεού(Αποκάλυψης ις:13—16). Η πλούσια και ακμάζουσα Βαβυλώνα θα καταστραφεί με υπερφυσικό τρόπο(Αποκάλυψης ιη:). Και ο Χριστός θα κατεβεί σαν Αρχιστράτηγος των ουράνιων δυνάμεων θα καταστρέψει τους εχθρούς Του και το θηρίο και τον ψευδοπροφήτη και θα τους ρίξει στη λίμνη πυρός.(Αποκάλυψης ιθ:11—21).



                       «»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»