16--ΚΥΡΙΑΚΗ-------ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 

13 -3—20


13 -3—2016--ΚΥΡΙΑΚΗ
Πατέρα μας ουράνιε στο όνομα του Υιού σου, τουΙησού Χριστού παραμένουμε στην παρουσία σου και σου αναφέρουμε με ευλάβεια το θέμα της καρδιάς μας που θέλει έλεγχο του Πνεύματος σου το Αγίου  κάθε μέρα κάθε λεπτό ώστε να σου αποδίδουμε με καθαρότητα την λατρεία μας.
  Κύριε έχουμε μέσα μας μεγάλο φορτίο από την πίεση των γήινων πραγμάτων αλλά και πόλεμο μέσα στην καρδιά μας από τον εχθρό. Γι αυτό αύξησε μας την πίστη και εμπιστοσύνη σε σένα, δώσε μας ειρήνη και να ησυχάζουμε ότιΕΣΥ αφού σου το αναφέραμε θα δώσεις προσοχή και θα κάνεις το καλύτερο για μας. Όλα είναι γύρω μας ασταθή όλα καταρρέουν, και η χώρα μας βρίσκεται σε αδιέξοδο. Τα παιδιά μας δεν έχουν εργασίες οι νεότεροι που έχουν οικογένειες με παιδάκια δεν μπορούν να συντηρηθούν. Αύξησε την πίστη τους στο πρόσωπό σου διότι όλα αυτά ξεκινούν από την γήινη ζωή και καταλήγουν στην πνευματική μας ζωή. Ο εχθρός είναι νικημένος και κάνει ότι μπορεί τα τέκνα σου να τα χτυπήσει. Κάποτε ρίχνονταν στα λιοντάρια και γίνονταν φώτα με πίσσα να γιορτάζουν οι αυτοκράτορες. Τώρα αλλιώς χτυπά. Πλήρωσε μας κάθε μέρα με το Πνεύμα σου και να έχουμε πιστή και να δούμε ότι εσύ και από τον ουρανό θα κατεβάσεις μάννα και το ψωμί με τα δυο ψαράκια θα ταΐσεις τον λαό σου όπως τότε δίπλα στη λίμνη. Η όπως το λάδι της χήρας που δεν τέλειωνε ποτέ.

Βασιλέων Α' 17:
14 επειδή, έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός τού Ισραήλ: Το πιθάρι με το αλεύρι δεν θα αδειάσει ούτε το ρωγί με το λάδι θα ελαττωθεί, μέχρι την ημέρα κατά την οποία ο Κύριος θα δώσει βροχή επάνω στο πρόσωπο της γης.
15 Κι εκείνη πήγε, και έκανε σύμφωνα με τον λόγο του Ηλία· και έτρωγε, αυτή, κι αυτός, και η οικογένειά της, πολλές ημέρες·
16 το πιθάρι με το αλεύρι δεν άδειασε ούτε το ρωγί με το λάδι ελαττώθηκε, σύμφωνα με τον λόγο τού Κυρίου, που μίλησε διαμέσου τού Ηλία.
*** 
Σε ευχαριστούμε που μας στηρίζεις μέσα από τον λόγο σου και δείχνεις τη δύναμη σου στην πίστη και εμπιστοσύνη των δικών σου παιδιών  Αμήν

…………………………………
Ω! Χριστέ μου τα’ όνομα Σου είναι ένδοξο
Λαμπρό είν’ αυτό που μ’ εγγυάται
Σωτηρία πως θα βρω. Το προφέραν με λατρεία
Άγγελοι στον ουρανό που θαυμάσαν όταν
Είπες πως θα έρθεις κάτω εδώ.
`````````````````````````````````````````````````````````
Προ καταβολής του κόσμου ο Πατέρας ο Καλός
Πρόφερε τα’ όνομα Σου κι αντηχούσ’ ο ουρανός.
Πως Σ’ ετύλιξε στη Χάρη πως σε άφησε στη γη
Και σε είδε κρεμασμένο στο Σταυρό ψηλά εκεί.
`````````````````````````````````````````````````````````````

Κι ήρθε τώρα τα’ όνομα Σου και στα χείλη τα θνητά
Να το ψάλλω νύχτα μέρα με αγάπη και χαρά
Και για μένα τα’ όνομά Σου είναι τώρα Λυτρωτής
Κύριος μου και Μεσίτης του θανάτου Νικητής.
Και μια μέρα περιμένω να το ψάλω πιο καλά
……………………………
 Τ’ όνομα Σου με τους άλλους αδελφούς μου
Εκεί ψηλά. Με αγγέλους και αγίους θα ψαλλεί
Η νέα ωδή και το ένδοξο όνομα Σου

Στους αιώνες θ’ αντηχεί.


.....................................................