7--12--2017--01---07--ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 




01
ΘΕΜΑ: ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
Αδελφοί μου και φίλοι μου πρέπει να προσέχουμε την καρδιά μας  αφού την δώσαμε στον Κύριο μετά το αμελήσουμε χωρίς  να έχουμε πάρει το θέμα πολύ ζεστά τότε το δαιμόνιο επιστρέφει αφού το είχε διώξει το Πνεύμα το Άγιο αλλά εμείς δεν ακούσαμε τελικά την φωνή του Κυρίου έρχεται τότε το δαιμόνιο βλέπει την παλιά του κατοικία που ήταν η καρδιά μας δεν την προσέξαμε και τότε βλέπει ότι ήμαστε πάλι έτοιμοι πάει και φέρνει Άλλα πολλά  μαζί δαιμόνια και γίνεται χειρότερη η ζωή μας αφού δεν ήμασταν άξιοι να κρατήσουμε τον λόγο που σπάρθηκε στην καρδιά μας Άγιο Πνεύμα να την καθαρίσει ώστε να κατοικίσει και να γίνουμε ναός του Πνεύματος του Αγίου .
Επίσης  έχουμε ένα παράδειγμα και στην Π. Διαθήκη με τον Σαούλ που δεν υπάκουσε στον Θεό αλλά έκανε τα της καρδιάς του.

Α΄ Σαμουήλ 16:14
14 ΚΑΙ το Πνεύμα τού Κυρίου αποσύρθηκε από τον Σαούλ, και ένα πονηρό πνεύμα από τον Κύριο τον τάραζε.
Γι αυτό ο Κυριος εχρισε με το Πνευμα του τον Δαβιδ.
Α΄ Σαμουήλ 16:12-13
12 Και έστειλε, και τον έφερε. Ήταν δε ξανθός, και με ωραία μάτια, και όμορφος στην όψη. Και ο Κύριος είπε: Σήκω, και χρίσε αυτόν· επειδή, αυτός είναι.
13 Τότε, ο Σαμουήλ πήρε το κέρας με το λάδι, και τον έχρισε ανάμεσα στα αδέλφια του· και ήρθε επάνω στον Δαβίδ το Πνεύμα τού Κυρίου από εκείνη την ημέρα και στο εξής. Και αφού ο Σαμουήλ σηκώθηκε, αναχώρησε στη Ραμά.
………………..

ΜΑΤΘΑΙΟΣ 12:45
43 Και όταν το ακάθαρτο πνεύμα βγει από τον άνθρωπο, περνάει μέσα από άνυδρους τόπους, και ζητάει ανάπαυση, και δεν βρίσκει.
44 Τότε λέει: Ας γυρίσω στο σπίτι μου, απ' όπου βγήκα. Και αφού έρθει, το βρίσκει αδειανό, σκουπισμένο και στολισμένο.
45 Τότε, πηγαίνει και παίρνει μαζί του άλλα επτά πνεύματα πονηρότερα απ' αυτό, και αφού μπουν μέσα, κατοικούν εκεί· και γίνονται τα τελευταία χειρότερα από τα πρώτα. Έτσι θα είναι και σ' αυτή την πονηρή γενεά.
Ειρήνη ευλογία κυρίου να έχουμε αμήν
s. cha

…………..