28--12--2017-----20--ΚΑΙ 21 -ΚΑΙ-22----ΣΠΥΡΟΥ ΖΩΔΙΑΤΗ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



20
Επιστολή Ιούδα 1:
14 Προφήτευσε, μάλιστα, γι' αυτούς και ο Ενώχ, έβδομος μετά τον Αδάμ, λέγοντας: «Να! ήρθε ο Κύριος με μυριάδες αγίων του,
 Άλλη μαρτυρία είναι η προφητεία του Ενώχ. «Ήλθεν ο Κύριος με μυριάδες αγίων αυτού» η οποία αναφέρεται εις την δευτέραν έλευση του Χριστού μετά των αγίων Του. Τούτο αποδεικνύει ότι ι άγιοι ζουν παρά το γεγονός του φυσικού των θανάτου. Εάν δεν ήτο ούτως εάν κατά τον θάνατον των περιήλθον εις αφάνειαν και εκμηδένιση πως θα μπορούσαν να επιστρέψουν με τον Χριστόν;  Ο συγγραφεύς της προς τους Εβραίους επιστολής γράφων περί των ανδρών της πίστεως λέγει:
«Τώρα όμως επιθυμούσι καλυτέρα τουτέστιν επουράνιον δια τούτο ο Θεός δεν επαισχύνεται αυτούς να λέγηται Θεός αυτών διότι ητοίμασεν δ’ αυτούς πόλιν».

(Εβραίους 11:16).
16 Τώρα, όμως, επιθυμούν μια καλύτερη, δηλαδή, επουράνια· γι' αυτό, ο Θεός δεν ντρέπεται γι' αυτούς, να λέγεται Θεός τους· επειδή, ετοίμασε γι' αυτούς πόλη.
…….
Εδώ το πνεύμα του Κυρίου ομιλεί περί ανθρώπων οι οποίοι είχαν ήδη δοκιμάσει τον φυσικό θάνατο και όμως μας τους παρουσιάζει ως επιθυμούντες. Εάν ο θάνατος τα τελείωσε όλα τότε ο Θεός ψεύδεται όταν λέγει ότι ετοίμασε δια τους εκ του κόσμου τούτου απελθόντες αγίους «πόλιν έχουσα τα θεμέλια της οποίας τεχνίτης και δημιουργός είναι ο Θεός».

(Εβραίους 11:8—9—10 ).
8 Με πίστη ο Αβραάμ υπάκουσε, όταν τον καλούσε να βγει έξω, στον τόπο που επρόκειτο να πάρει για κληρονομιά, και βγήκε έξω, μη ξέροντας πού πηγαίνει.
9 Με πίστη παροίκησε στη γη τής υπόσχεσης ως ξένη, κατοικώντας σε σκηνές, μαζί με τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, τους συγκληρονόμους τής ίδιας υπόσχεσης·
10 επειδή, περίμενε την πόλη που είχε τα θεμέλια, της οποίας τεχνίτης και δημιουργός είναι ο Θεός.

…………….
ΣΠΥΡΟΥ ΖΩΔΙΑΤΗ
HΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
21
Όχι ο Θεός δεν ψεύδεται. Ας είναι πας άνθρωπος ψεύτης ο Θεός όμως αληθείς! Αγαπητοί προσέξτε να μη πλανηθείτε και σεις από τα σατανικά ψεύδη των ανθρώπων άσχετο αν οι άνθρωποι αυτοί αυτοαποκαλούνται «Μάρτυρες του Ιεχωβά». Κάθε άλλο από μάρτυρες του Θεού!  Ιδού  και άλλος πραγματικός μάρτυς του Θεού μαρτυρεί κατά την Γραφήν. «Δεν θέλεις εγκαταλείψει την ψυχήν μου εν τω Άδη ουδέ θέλεις αφήσει τον Όσιον σου να ίδει διαφθοράν
(Ψαλμός 16:10).
10 Επειδή, δεν θα εγκαταλείψεις την ψυχή μου στον άδη, ούτε θα αφήσεις τον Όσιό σου να δει φθορά.
 Και ο Παύλος λέγει: «Διότι το πολίτευμα ημών είναι εν ουρανοίς οπόθεν προσμένομε Σωτήρα τον Κύριον Ιησούν Χριστόν όστις θέλει μετασχηματίσει το σώμα της ταπεινώσεως ημών ώστε να γίνει σύμορφον με το σώμα της δόξης αυτού»
(Φιλιππησίους 3:20—21).
20 Επειδή, το πολίτευμά μας είναι στους ουρανούς, απ' όπου και προσμένουμε Σωτήρα, τον Κύριο Ιησού Χριστό·
21 ο οποίος θα μετασχηματίσει το σώμα τής ταπείνωσής μας, ώστε να γίνει σύμμορφο με το σώμα τής δόξας του, σύμφωνα με την ενέργεια με την οποία μπορεί και να υποτάξει τα πάντα στον εαυτό του.

……………………..…………….
ΣΠΥΡΟΥ ΖΩΔΙΑΤΗ
HΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
22
Άλλη μεγάλη απόδειξης του ότι ο θάνατος δεν είναι εκμηδένισης είναι και η Γραφική εξιστόρησης της μεταμορφώσεως του Κυρίου.
(Ματθαίος 17:1—12 –13
1 ΚΑΙ ύστερα από έξι ημέρες, ο Ιησούς παίρνει τον Πέτρο, και τον Ιάκωβο, και τον αδελφό του, τον Ιωάννη, και τους ανεβάζει σε ένα ψηλό βουνό, κατ' ιδίαν.
2 Και μεταμορφώθηκε μπροστά τους· και το πρόσωπό του έλαμψε σαν τον ήλιο, και τα ιμάτιά του έγιναν άσπρα σαν το φως.
3 Και ξάφνου, φάνηκαν σ' αυτούς ο Μωυσής και ο Ηλίας να συνομιλούν μαζί του.

4 Και αποκρινόμενος ο Πέτρος, είπε στον Ιησού: Κύριε, είναι καλό να είμαστε εδώ· αν θέλεις, ας κάνουμε εδώ τρεις σκηνές, μία για σένα, μία για τον Μωυσή, και μία για τον Ηλία.
5 Ενώ αυτός ακόμα μιλούσε, ξάφνου, μια φωτεινή νεφέλη τούς επισκίασε· και ξάφνου, μια φωνή από τη νεφέλη, που έλεγε: Αυτός είναι ο Υιός μου ο αγαπητός, στον οποίο ευαρεστήθηκα· αυτόν να ακούτε.
6 Και ακούγοντας οι μαθητές έπεσαν με το πρόσωπό τους στη γη, και φοβήθηκαν υπερβολικά.
7 Και καθώς ο Ιησούς ήρθε κοντά τους, τους έπιασε, και είπε: Σηκωθείτε, και μη φοβάστε.
8 Και εκείνοι υψώνοντας τα μάτια τους, δεν είδαν κανέναν, παρά τον Ιησού, μόνον.

9 Κι ενώ κατέβαιναν από το βουνό, ο Ιησούς παρήγγειλε σ' αυτούς, λέγοντας: Μη πείτε σε κανέναν το όραμα, μέχρις ότου ο Υιός τού ανθρώπου αναστηθεί από τους νεκρούς.
10 Και οι μαθητές του τον ρώτησαν, λέγοντας: Γιατί οι γραμματείς λένε ότι πρέπει πρώτα νάρθει ο Ηλίας;
11 Και αποκρινόμενος ο Ιησούς είπε σ' αυτούς: Ο Ηλίας έρχεται μεν πρώτα, και θα τα αποκαταστήσει όλα·
12 σας λέω, όμως, ότι ο Ηλίας ήρθε ήδη, και δεν τον γνώρισαν, αλλά έπραξαν σ' αυτόν όσα θέλησαν· έτσι πρόκειται να πάθει απ' αυτούς και ο Υιός τού ανθρώπου.

13 Τότε, οι μαθητές κατάλαβαν ότι τους είπε για τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.





....