13--12--2017--03--- ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



03

Κατά τα 125αυτά χρόνια της λειτουργίας της η αμερικανική βιβλική Εταιρία κυκλοφόρησε σε σύνολο 305.55.700 αντίτυπα της Αγίας Γραφής και τευχών αυτής. Δηλαδή ο μέσος όρος κυκλοφορίας της Γραφής καθ’ όλην αυτήν την περίοδο των 125 ετών ήταν 4 αντίτυπα κάθε ένα λεπτό των 24 ωρών κάθε μιας ημέρας. Τώρα μόνη η Αμερικανική Βιβλική Εταιρία τυπώνει ετησίως πλέον των 70.000.000 αντιτύπων της Γραφής ή τευχών αυτής. Το γεγονός αυτό αποτελεί αξιοθαύμαστο ρεκόρ και εμπνέει όλους εκείνους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εξάπλωση του ευαγγελίου.
Χιλιάδες ανθρώπων σήμερα σε όλο τον κόσμο μπορούν να δώσουν μαρτυρία προσωπικός περί της σπουδαιότητας της ευρείας κυκλοφορίας του Λόγου του Θεού κρίνοντας από την σωτήριο και αναμορφωτική δύναμη του Λόγου του Θεού στην ίδια τους ζωή.(*).
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Παράγραφος με τον (*) Η αμερικανική  Βιβλική Εταιρία προμήθευσε κατά τα τελευταία έτη στον ελληνικό στρατό 200.000Καινές Διαθήκες οι περισσότερες των οποίων ήταν εις την Νεοελληνική μετάφραση του Έλληνα κληρικού Νεόφυτου Βάμβα. Οι χιλιάδες αυτές οι Κ.Δ. δόθηκαν και δίδονται στους στρατιώτες εκείνους που υπερασπίζονται την ελευθερία της Πατρίδας μας με την πρωτοβουλία της ηγεσίας του Στρατεύματος. Τούτο αποτελεί μια αναγνώριση ότι κατά την δύσκολη αυτή μεταπολεμική περίοδο η εθνική ελευθερία πρέπει να συμβαδίζει με την ελευθερία της ψυχής του Έλληνα πολίτη ή στρατιώτη από την δύναμη της αμαρτίας διότι η δουλεία στην αμαρτία είναι χειρότερη από την εθνική υποδούλωση. Και αυτό ήταν το βαθύτερο νόημα της αιτήσεως της ηγεσίας του Στρατού μας προς την αμερικανική Βιβλική Εταιρία όπως δωρίσει σε κάθε Έλληνα στρατιώτη μία Καινή Διαθήκη—η εξασφάλιση της πνευματικής μας ελευθερίας από την δουλεία της αμαρτίας.
Επίσης εις την πατρίδα μας εργάζεται η «Αδελφότης προς διάδοση του Θείου Λόγου εις την Ελλάδα» η οποία με την στενή συνεργασία της εν Αμερική «εκστρατείας προς διανομή ενός εκατομμυρίου Καινών Διαθηκών και του περιοδικού η φωνή του Ευαγγελίου» διένειμε από το 1948 μέχρι σήμερα  170.000 Καινές Διαθήκες κομψότατου σχήματος σε Νοσοκομεία φυλακές σχολεία Εκκλησίες και μεμονωμένα άτομα. Η διανομή συνεχίζεται πετυχημένα. Η Δόξα ανήκει στον Θεό.(Σημείωση του Μεταφραστή).

Η αγία Γραφή πρέπει να αναγιγνώσκεται από όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να μελετάται με προσοχή με προσευχή και τακτικά. Πρέπει να πληροί τις σκέψεις να οδηγεί τα βήματα και να κυβερνά την καρδιά του Ανθρώπου όπου εισέρχεται η Αγία Γραφή έχει αγαθά αποτελέσματα.
«ούτω θέλει είσθαι ο Λόγος μου ο εξερχόμενος εκ του στόματος μου δεν θέλει επιστρέψει εις εμέ κενός αλλά θέλει εκτελέσει το θέλημα μου και θέλει ευοδωθεί εις ότι αυτόν αποστέλλω.

(Ησαϊας νε:11).

11 Θα δει τους καρπούς του πόνου της ψυχής του, και θα χορτάσει· ο δίκαιος δούλος μου θα δικαιώσει πολλούς διαμέσου τής επίγνωσής του· επειδή, αυτός θα σηκώσει τις ανομίες τους.









..............