27--10--2017--ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΧΡΙΣΤΟΣ;

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 


Η ΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 2017
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Ο Ιησούς Χριστός είναι μεγάλος διαιρέτης των ανθρώπων.
Η γέννηση Του διαίρεσε το χρόνο έτσι που εκτός μερικές τοπικές εξαιρέσεις κάθε γεγονός της ανθρώπινης ιστορίας υπολογίζεται με τη γέννηση του Χριστού.
Κάθε τι που έγινε χαρακτηρίζεται ή πΧ (προ Χριστού) ή μΧ.(μετά Χριστόν). Ο ημεροδείκτης στέκεται σαν μαρτυρία σ’ Εκείνον που έρχεται ο Οποίος έβαλε όλη την ιστορία στα καλούπια του προσώπου Του. Κάθε φορά που κάποια ημερομηνία χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους αυτοί θεληματικά ή άθελα δίνουν μαρτυρία στο γεγονός της ιστορικότητας του Ιησού.
Η ΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 2017

Άσημος στη γέννηση Του με λίγα πράγματα γνωστά για τα παιδικά και νεανικά του χρόνια και μόνο 3,5 χρόνια δημόσια διακονία σταυρώθηκε σαν εγκληματίας στα 33 χρόνια Του. κι όμως έζησε τέτοια ζωή δίδαξε τέτοια δόγματα κήρυξε τέτοιο Ευαγγέλιο και πέθανε τέτοιο θάνατο ώστε όλοι οι άνθρωποι παντού αναγκάζονται ν’ αναγνωρίσουν τη μεγαλοπρέπεια του προσώπου  Του κάθε φορά που θα βάλλουν ημερομηνία σε κάποιο έγγραφο. Χωρίς την ημερομηνία αυτή το τσεκ το συμβόλαιο η απόδειξη η υποθήκη σου δεν έχουν αξία.
Κάθε γράμμα κάθε περιοδικό και εφημερίδα όλα φέρουν ημερομηνία πράγμα που μαρτυρεί το γεγονός της γεννήσεως Του. Πολλές φορές τη μέρα έρχεσαι αντιμέτωπος με το γεγονός ότι ο Χριστός αν και απορρίπτεται από πολλούς είναι Ένας που ακτινοβολεί πάνω σ’ όλη την ιστορία και διαιρεί το χρόνο.  Η ΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 2017
Η ΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 2017


                 «»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»