27--10--2017----01--KAI ---2---ΤΥΧΙΚΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2000

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



01
 ``...καθαρίζετε το έξωθεν του ποτηρίου και του πινακίου,
έσωθεν όμως γέμουσιν εξ αρπαγής και ακρασίας...''
Το 97% του ελληνικού λαού...
   Με την αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη στάση που διάλεξε η ιεραρχία της Ελλαδικής Εκκλησίας στο θέμα των αστυνομικών ταυτοτήτων έκανε μεγάλο κακό στον ίδιο τον εαυτό της.
   Προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και να φανεί ισχυρότερη από την κυβέρνηση, διεκδίκησε ως αληθινό το στατιστικό δεδομένο σύμφωνα με το οποίο "97% του ελληνικού πληθυσμού είναι Ορθόδοξοι".


Αυτό το ποσοστό όμως θυμίζει τα αποτελέσματα εικονικών "εκλογών" που γίνονταν σε αφρικανικές ή κομμουνιστικές χώρες, όπου ο λαός ψήφιζε "ελεύθερα και ομόφωνα", τον μοναδικό υποψήφιο του κινήματος που είχε επιβληθεί από το ολοκληρωτικό καθεστώς...
    Στην πραγματικότητα, αυτό ισχύει μόνο στα χαρτιά, επειδή και οι πέτρες ακόμη γνωρίζουν ότι οι πραγματικά "Ορθόδοξοι" χριστιανοί στη χώρα μας δεν αποτελούν παρά ελάχιστα εκατοστά του πληθυσμού, όπως μπορεί να φανεί και από τη μικρή προσέλευση των Ελλήνων στους ναούς κάθε Κυριακή.
   Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν το γνωστό "Ουκ εν τω πολλώ το ευ". Δυστυχώς, όμως, οι εκκλησιαστικοί "άρχοντες" της χώρας μας προτιμούν να κολακεύονται με αριθμούς φαντάσματα, χωρίς να ενδιαφέρονται για την ουσιαστική πραγματικότητα.


Αλλά τι σημαίνει αυτό το 97%;
 ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ:
Το 97% από τις ψευδορκίες...
Το 97% από τα διαζύγια...
Το 97% από τις σωματεμπορίες...
Το 97% από τις εκτρώσεις...
Το 97% από τις παιδεραστίες...
Το 97% από τους φόνους...
Το 97% από τις μοιχείες...
Το 97% από τα οικονομικά εγκλήματα...
Το 97% από το εμπόριο ναρκωτικών...
Το 97% από τις φοροδιαφυγές...
Το 97% από τις αυτοκτονίες...
Το 97% από τους βιασμούς...

ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ;
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
………………………………….
ΤΥΧΙΚΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2000
02
Σύμφωνα με την απλή αριθμητική και λογική, όταν οι ιεράρχες καυχώνται ότι ποιμαίνουν και εκπροσωπούν το 97% των πολιτών αυτής της χώρας, αυτόματα διεκδικούν και παραδέχονται ότι οι οπαδοί τους διαπράττουν όλες τις πράξεις που αναφέρονται στο πλαίσιο της απέναντι σελίδας και πολλά άλλα... και φυσικά 97% των φυλακισμένων για διάφορα αδικήματα είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) Ορθόδοξοι Χριστιανοί.. Αυτή, λοιπόν, είναι η ποιότητα των πιστών της Ελλαδικής Εκκλησίας;
 Αλίμονο στους θρησκευτικούς ηγέτες που με την "διακονία" τους κατάφεραν μια τέτοια "ποιότητα" μαθητών και ακολούθων.
 Αλλά, ευτυχώς, ανάμεσα στους συλλήβδην ονομαζόμενους Ορθόδοξους Χριστιανούς Έλληνες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ -και γνωρίζουμε αρκετούς προσωπικά- εκλεκτοί άνθρωποι, γνήσιοι ακόλουθοι του Χριστού και του Ευαγγελίου, άτομα που μελετούν τις Άγιες Γραφές, προσεύχονται καθημερινά, αγαπούν τον Θεό και ενδιαφέρονται για τον πλησίον τους.
   Υπάρχουν άνθρωποι που πονούν πραγματικά για το πνευματικό κατάντημα αυτού του τόπου και φροντίζουν, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, να κηρύξουν το Ευαγγέλιο ανάμεσα στους συμπατριώτες τους.
   Υπάρχουν άνθρωποι που δεν λατρεύουν "Θεόν και Μαμωνά", που δεν βλέπουν με το ένα μάτι την Εκκλησία και με το άλλο το Χρηματιστήριο...\

Υπάρχουν άνθρωποι που ειλικρινά διψούν για το γνήσιο χριστιανικό βίωμα, αλλά στερημένοι την ορθή καθοδήγηση, παραμένουν δέσμιοι σε μεσαιωνικά κατάλοιπα που όζουν πτωμαΐνη και μούχλα...
   Υπάρχουν άνθρωποι που διψώντας για μια καθαρότερη ζωή, που δεν βρίσκουν στο σημερινό θρησκευτικό-πολιτικό σύστημα της Ελλαδικής Εκκλησίας, τελικά παρασύρονται σε αιρέσεις και κακοδιδασκαλίες που καταφέρνουν να δείξουν "καλύτερο πρόσωπο"...
  Η πρόσφατη περιπέτεια που περνά η χώρα μας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για την Ελλαδική Εκκλησία, να αποτινάξει επιτέλους τα δεσμά του Κράτους και ν' αναπτύξει τη δική της ανεξάρτητη ζωή, όπως στο παρελθόν έχουν ζητήσει αρκετοί δικοί της άνθρωποι. 

Επηρεασμένοι, όμως, οι εκκλησιαστικοί ταγοί από πνεύμα φιλοδοξίας και τη λαγνεία των κοσμικών μεγαλείων, εμποδίστηκαν να δουν σωστά και έπραξαν όπως δεν θα έπρεπε. Ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος αρχικά έδειξε δείγματα ορθής πορείας, παρασύρθηκε (ή είναι δέσμιος) από μια πλειοψηφία αρχιερέων που δεκαετίες τώρα κοιμούνται τον ύπνο της εικονικής ηγεμονίας τους, από τον οποίο δεν θέλουν κανείς να τους μετακινήσει...

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να γελοιοποιηθούν ιεροί θεσμοί και να παραπλανηθεί ο λαός μας σε δρόμους αδιέξοδους, που δεν οδηγούν στο Ευαγγέλιο και στα νάματα της ζωής αλλά σε πεδία και μεθόδους πολιτικών μαχών, από τα οποία μόνο πίκρα, διχασμός και μίσος πηγάζει.
 Είθε η ιστορία αυτή να αφυπνίσει το μέρος εκείνο του λαού μας που διψά για γνήσια χριστιανική ζωή και να το βοηθήσει να επιστρέψει ΕΠΙ ΤΑΣ ΠΗΓΑΣ, στα ιερά κείμενα του Ευαγγελίου, στην καθαρή ζωή, στη συνέπεια λόγων και έργων, σε αληθινή λατρεία του Θεού "εν πνεύματι και αληθεία".


…………………………………….