25--10--2017---ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΧΡΙΣΤΟΣ;

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



                           ===Β===
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΟΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
 «Και όταν ήλθαν εις τον τόπον που ωνομάζετο Κρανίον εκεί εσταύρωσαν αυτόν και τους κακούργους τον ένα εις δεξιά και τον άλλον αριστερά».(Λουκάς 23:33).
Μόνο δύο είδη ανθρώπων υπάρχουν στον κόσμο όσον αφορά το Θεό. Ο Θεός αναγνωρίζει μόνο δύο κατηγορίες ανθρώπων τους σωσμένους και τους χαμένους αμαρτωλούς και τους άγιους εκείνους που βρίσκονται στο δρόμο για τον Ουρανό κι εκείνους που βρίσκονται στο δρόμο για την αιώνια Κόλαση. Από την άλλη μεριά ο άνθρωπος διαιρεί την ανθρωπότητα μ’ ένα σωρό τρόπους. Για παράδειγμα μπορεί και μιλά για τους ανθρώπους σαν άσπρους και μαύρους πλούσιους και φτωχούς μεγάλους και μικρούς μορφωμένους και αγράμματους. Επίσης τους χωρίζει σε εθνικότητες. Άγγλους και Γερμανούς Αμερικανούς και Ρώσους κλπ-κλπ.

Στη Βίβλο μόνο δύο δρόμοιπαρατηρούνται: ο στενός και ο πλατύς. Μόνο δύο προορισμοί είναι δυνατοί: η αιώνια μακαριότητα και τα βασανιστήρια. Η διαφορά ανάμεσα στους σωσμένους και χαμένους δεν είναι βαθμός ή η ποσότητα της αμαρτίας τους ή ιδιαίτερη θρησκεία που ακολουθούν ή η Εκκλησία στην οποία συχνάζουν.

Δεν είναι ακόμη η καλοσύνη ή η ηθικότητα τους. Ο Θεός
κατατάσσει το κάθε άτομο ανάλογα με τη στάση που παίρνει σε σχέση με τον Υιόν Του τον Κύριο Ιησού Χριστό. Όσοι δέχτηκαν τον Γιο του Θεού με πίστη είναι σωσμένοι. Όσοι απέρριψαν την προσφορά Του για σωτηρία είναι χαμένοι.





                     «»»»»»»»»»»»»»»»»»»»