19--11--2016-------08 ΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙ ΝΕΦΕΛΑΙΣ (υπό αιδεσιμότ.Χαράλαμπου Μποσταντζόγλου) «Μακάριος ο αναγιγνώσκων και οι ακούοντες τους λόγους της προφητείας και φυλάττοντες τα γεγραμμένα εν αυτή διότι ο καιρός είναι πλησίον». (Αποκάλυψης 1: 3). 3 Μακάριος ο αναγινώσκων και οι ακούοντες τους λόγους της προφητείας και φυλάττοντες τα γεγραμμένα εν αυτή· διότι ο καιρός είναι πλησίον.



08

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΑΡΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
(Μόνο που δεν θα τον έχω το χάρτη εγώ μέσα διότι θ’ άπρεπε νάχω
 την φωτοτυπία του)
   
Το σημειούμενο δι αστέρος σημείο σημαίνει την γέννηση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.
Η από του αστέρος και μέχρι του σταυρού απόστασης δείχνει την επίγειο ζωή Του ο δε σταυρός την Σταύρωση Του. το υπ’ αριθμόν 1(ένα) τόξο παριστάνει την ανάληψη του Ιησού Χριστού το δε υπ’ αριθμόν 2(δύο) τόξο συμβολίζει την έλευση του Αγίου Πνεύματος κατά την ημέρα της Πεντηκοστής. 
Το εμφανιζόμενο εις τον χάρτη σχήμα υπ’ αριθμόν 3(τρία) παρουσιάζει την περίοδο της Εκκλησίας από της Πεντηκοστής μέχρι της ελεύσεως του Χριστού. Κατά τον Λόγο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού (Ματθαίος 
ις:18) η φερόμενη ως Εκκλησία δεν είχε ακόμη οικοδομηθεί ούτε είχε  φανερωθεί εις τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης.(Εφεσίουςγ:21)

Η Εκκλησία ήτο μυστήριον κεκρυμμένον εν τω Θεώ φανερωθέν το πρώτον εις τον Απόστολον Παύλο (Εφεσίουςγ:1-9). Στο δε των πράξεων των Αποστόλων το κεφάλαιο β: εδάφιο 47 σαφώς δεικνύεται ότι: ο Κύριος προσέθετε τους σωζομένους εν τη Εκκλησία.
Εκ των ανωτέρω αποδεικνύεται ότι η έναρξης της εκκλησίας επραγματοποιήθη την ημέρα της Πεντηκοστής.
Η περίοδος διαρκείας της Εκκλησίας έχει ένα ιδιαίτερο αριθμόν χρόνου.
(Ρωμαίους ια:25 ομοίως πράξεις ιε:14 και αποκάλυψης ε:9)
Όταν εκπληρωθεί ο αριθμός της Εκκλησίας ο Χριστός θα κατεβεί από τον θρόνο του Πατρός εις τον αέρα ως δεικνύεται εις τον αριθμόν 4(τέσσερα).
Το δε τόξο υπ’ αριθμόν 5 (πέντε)εικονίζει την κάθοδο του Ιησού Χριστού για να συναντήσει την Εκκλησία Του. 
Το τόξο υπ’ αριθμόν 6(έξη) συμβολίζει την ανάσταση των κοιμηθέντων εν Κυρίω το δε τόξο 7(επτά) συμβολίζει την μεταμόρφωση εν ριπή οφθαλμού των ζώντων εν Χριστώ πιστών οι οποίοι εν συνεχεία θα αρπαγούν εν νεφέλαις εις τον αέρα.

(Α΄ Θεσσαλονικείς  δ:14-15-16-17). Η σημειούμενη γραμμή υπ’ αριθμόν 8(οκτώ) παριστάνει την περίοδον της μεγάλης θλίψεως.(Ματθαίος κδ:21 και Λουκάς κα:35). Κατά την διάρκεια της περιόδου της μεγάλης θλίψεως θα παρουσιαστεί ο Αντίχριστος όστις ονομάζεται θηρίον (αποκάλυψης ολόκληρο το κεφάλαιο ιγ: ). Ομοίως 
(Β΄ Θεσσαλονικείς  β:3 )αντίχριστος ονομάζεται ο άνθρωπος της αμαρτίας και ο υιός της απωλείας.(Β΄ Θεσσαλονικείς β:3). Κατά το διάστημα της μεγάλης θλίψεως θα υπάρχει ακόμη ευκαιρία μετανοίας οι δε μετανοήσαντες θα αρπαγούν και αυτοί όπως η Εκκλησία εις τον αέρα. Αυτά δεικνύονται στα τόξα υπ’ αριθμόν 9(εννέα)και 10(δέκα) Αποκάλυψης Ζ:…λεπτομερής ανάλυσης των ανωτέρω εξελίξεων θα ακολουθήσει εις τα επόμενα κεφάλαια.

Τα δε αναγραφόμενα στο βιβλίο της Αποκαλύψεως από το Κεφ. στ: και μέχρι το ιθ:… θέλουν εκπληρωθεί διαρκούσης της περιόδου της μεγάλης θλίψεως.  Και όπως αναγράφονται στο βιβλίο ΕξόδουΚεφάλαια ζ: μέχρι ιβ: οι επισκεφθείσες πληγές τους Αιγυπτίους έτσι και κατά την περίοδον της μεγάλης θλίψεως οι πληγές  εκείναις  δεν είναι παρά μόνον σκιά των επερχόμενων δεινών. Το τόξο υπ’ αριθμόν 11(έντεκα)συμβολίζει την κάθοδον του Χριστού εις την γη μαζί με όλους τους πιστούς. Για  να ιδρύσει την χιλιετή βασιλεία Του μετά το τέλος της μεγάλης θλίψεως.
Κατά το διάστημα της καθόδου μαζί με τα στρατεύματα Του και την Εκκλησία θα αντιμετωπίσει αντίσταση εκ μέρους του Αντίχριστου.  Τόσο ο Αντίχριστος όσο και ο ψευδοπροφήτης κατά το διάστημα της αντιστάσεως θα συλληφθούν και θα ριφθούν ζωντανοί πρώτοι από όλους στην λίμνη του πυρός που φλέγεται με πυρ και θείον. 

(θείο= θειάφι (το)ουσιαστικό το θείο(χημικό στοιχείο) ( ελληνικό λεξικό του Τεγόπουλος--Φυτράκης)
Οι δε υπόλοιποι θα θανατωθούν με ρομφαίας εξερχόμενες εκ του στόματος του Αρνίου.(Αποκάλυψης ιθ:19-21. επίσης ο διάβολος ο αρχαίος όφι καλούμενος και σατανάς θα δεθεί επί διάστημα χιλίων ετών και θα ριφθεί εις την άβυσσο.(Αποκάλυψης κ:1-2). Το τόξο υπ’ αριθμόν 12 (δώδεκα)συμβολίζει εκείνους οι οποίοι δεν δέχθηκαν να προσκυνήσουν τον αντίχριστο και να λάβουν το χάραγμα του θηρίου. Αυτοί θα αναστηθούν για να συμβασιλεύσουν κατά την χιλιετηρίδα μαζί με το Χριστό. (Αποκάλυψης κ:4). Το ημικύκλιο το σημειούμενο δια στιγμάτων ερχόμενο από το σημείο του σταυρού και μέχρι της ιδρύσεως της χιλιετηρίδος δείχνει το διάστημα χρόνου κατά τον οποίο ο Θεός απέρριψε τον λαόν Ισραήλ.
(Ματθαίος κγ:37-38). 

Κατά την κάθοδο του Χριστού εκ του ουρανού για να ιδρύσει την χιλιετή βασιλεία Του οι Εβραίοι θα ιδούν αυτόν και θα θρηνήσουν με μετάνοια. Θα διανοίξουν τις καρδιές τους και θα τον δεχθούν. (Ζαχαρίας  ιβ:10 και ιγ: 1).Κατόπιν της αποδοχής του Χριστού ως Σωτήρα ο λαός Ισραήλ
Θα έχει ευλογημένη θέση στη χιλιετή βασιλεία.(Ησαϊας ξστ:19)
Μετά την λήξη της χιλιετηρίδας ο διάβολος και πάλι θα λυθεί για λίγο διάστημα και θα πλανήσει και τα Έθνη εις τα τέσσερα σημεία της γης ειδικότερα δε το Γωγ και τον Μαγώγ για να τους ξεσηκώσει σε πόλεμο εναντίον του Χριστού.  (Αποκάλυψης κ:7-10). Όλος δε ο στρατός αντιστάσεως του Σατανά θα εξολοθρευτεί διότι θα ριφθεί πυρ εξ ουρανού και θα κατακαεί. Η γραμμή επί του χάρτου υπ’ αριθμόν 14(δεκατέσσερα) δείχνει το γεγονός ότι ο Σατανάς θα ριφθεί εις την λίμνη του πυρός. Το τόξο υπ’ αριθμόν 15(δεκαπέντε) δείχνει ότι άπαντες (όλοι) οι αμαρτωλοί νεκροί από του Αδάμ και μέχρι τέλους της χιλιετηρίδος θα αναστηθούν για να κριθούν ενώπιον του Λευκού Θρόνου του Κυρίου (Αποκάλυψης κα:1)

Το υπ’ αριθμόν 17 (δεκαεπτά)τετράγωνο δείχνει την Νέα Ιερουσαλήμ  κατά την κάθοδόν της εκ του ουρανού εις τον αέρα. Η γραμμή υπ’ αριθμόν 18 (δεκαοκτώ)δείχνει  την αιωνιότητα. 
Άπασαι( Όλες οι περιγραφές ) αι περιγραφαί του σχεδίου θα αναπτυχθούν με λεπτομέρεια κατά κεφάλαιον και εδάφια εις κατωτέρω σελίδας(στις παρακάτω σελίδες)
Για όλην αυτήν την εργασία έχομε μεγάλη ανάγκη των
προσευχών σας για την πνευματική σας ανάταση όλων σας(ημών)


«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»