18-11--2016--------11-ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ---------Θα τον Με όλη την καρδιά Θα λέω συνεχώς τα θαυμάσια του Θεού Θα ψάλλω τα’ όνομα Του Θα τον δοξολογώ Με όλη την καρδιά θα είναι Αυτός για μένα η χαρά αλληλούια



Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ


18-11--2016-
ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΞΟΛΟΓΩ

Θα τον Με όλη την καρδιά
Θα λέω συνεχώς τα θαυμάσια του Θεού
Θα ψάλλω τα’ όνομα Του
Θα τον δοξολογώ
Με όλη την καρδιά 
θα είναι Αυτός για μένα η χαρά
αλληλούια
«»»»
Θα Σε δοξολογώ
Με όλη την καρδιά
 Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ 5:
23 Αν, λοιπόν, προσφέρεις το δώρο σου στο θυσιαστήριο, και εκεί θυμηθείς, ότι ο αδελφός σου έχει κάτι εναντίον σου,
24 άφησε εκεί το δώρο σου, μπροστά στο θυσιαστήριο, και πήγαινε, πρώτα, συμφιλιώσου με τον αδελφό σου, και τότε, καθώς έρθεις, προόσφερε το δώρο σου.
25 Έλα σε ειρήνη με τον αντίδικό σου γρήγορα, ενόσω είσαι μαζί του καθ' οδόν· μήπως και ο αντίδικος σε παραδώσει στον κριτή, και ο κριτής στον υπηρέτη, και ριχτείς σε φυλακή.
26 Σε διαβεβαιώνω: Δεν θα βγεις από εκεί, μέχρις ότου αποδώσεις και το έσχατο λεπτό.
 Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ

27 Ακούσατε ότι ειπώθηκε στους αρχαίους: «Μη μοιχεύσεις».
28 Εγώ, όμως, σας λέω, ότι καθένας που κοιτάζει μια γυναίκα για να την επιθυμήσει, διέπραξε ήδη μοιχεία μέσα στην καρδιά του.
29 Και αν το δεξί σου μάτι σε σκανδαλίζει, βγάλ' το, και πέταξέ το από σένα· επειδή, σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, και να μη ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα.
30 Και αν το δεξί σου χέρι σε σκανδαλίζει, κόψ' το, και πέταξέ το από σένα· επειδή, σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, και να μη ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα.


……………………..