ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ----Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ 9 Ιουλ 2015------ Τasos Fokas--9-7-2015-ΠΕΜΠΤΗ---Βαβέλ...- ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Ο ΝΕΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ
Μοιράστηκε ιδιωτικά  -  9 Ιουλ 2015

Αγαπητά μου αδέλφια.
Επειδή τον τελευταίο καιρό των πολιτικών γεγονότων στη χώρα μας τα πράγματα οξύνθηκαν μεταξύ του λαού, αλλά κυρίως μεταξύ των χριστιανών εξαιτίας του δημοψηφίσματος, αποφάσισα, και μάλιστα ζήτησα συγνώμη από όσους αδελφούς και μη, ενόχλησαν κάποια γραπτά μου, να απέχω μια για πάντα από κάθε συζήτηση αυτού του είδους. Είναι αλήθεια ότι και εμείς οι χριστιανοί ξεχνώντας το ρόλο μας στην κοινωνία, εμπλεκόμαστε σε κάθε είδους κοσμικές διαδικασίες. Πολλές φορές μάλιστα χωρίς σοφία, παίρνουμε θέσεις ανάποδες από το ζητούμενο. Γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την διαστρέβλωση του ερωτήματος του τελευταίου δημοψηφίσματος, όπου το ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα μέτρα λιτότητας, μετατέθηκε σε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ευρώπη. Ο ειλικρινής θα συμφωνήσει πιστεύω σε αυτό. Έρχομαι λοιπόν να αναφέρω ότι όσες φορές κατέθετα την άποψή μου για την πατρίδα μας-και δεν αμφισβητώ κανενός την φιλοπατρία- εγώ είμαι ο τελευταίος να το ισχυριστώ, πάντα μου απαντούσαν –όχι όλοι-ορισμένοι, ότι ο οδηγός τους είναι μόνο ο λόγος του Θεού. Πιστεύω πάντα στην καλή πρόθεση όσων λένε οι αδελφοί. Ειλικρινά είναι η τελευταία φορά που θα αναφερθώ, μόνο και μόνο επειδή ότι θα σας αναφέρω βρίσκεται στο λόγο του Θεού.
Πριν λίγο ενώ στη σκέψη μου ήταν όλα αυτά, μη μπορώντας να δεχτώ την μεταξύ των χριστιανών αντιπαράθεση, ήρθαν στο μυαλό μου κάποιες εικόνες από το λόγο του Θεού. Πριν τις παραθέσω, θάθελα μια διευκρίνιση και ένα ξεκαθάρισμα. Όλοι, οι περίπου όλοι, θέλουν την παραμονή της χώρας μας, στην Ευρωπαϊκή ένωση, και στο Ευρώ σαν νόμισμα. Η βασική όμως τοποθέτηση αφορά την παραμονή, με πάθος της χώρας στην Ευρωπαϊκή ένωση. Εγώ θα σας καταθέσω τις σκέψεις που ήρθαν στο μυαλό μου, ώστε μέσω του λόγου του Θεού, να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα, έτσι πιστεύω, όλα. Ελπίζω και πιστεύω ότι ό λόγος είναι ικανός να πείσει για την αλήθεια αυτή, κάθε έναν χριστιανό. Άς πάμε στο λόγο του Θεού για να μην κουράσω. Γένεση 11/1,9 λέει. Και ολόκληρη η γη ήταν μιας γλώσσας και μιας φωνής. [ Μιας παγκόσμιας ένωσης. ] Ελάτε ας κτίσουμε για μας μια πόλη και έναν Πύργο που η κορυφή του να φτάνει στον ουρανό κλπ. Και ο Κύριος κατέβηκε για να δει την πόλη και τον Πύργο που οικοδόμησαν οι γιοί των ανθρώπων. Και ο Κύριος είπε. Δείτε, ένας λαός, και όλοι έχουν μια γλώσσα. Άς κατέβουμε και ας συγχύσουμε τη γλώσσα τους κλπ.  Και σταμάτησαν να κτίζουν την πόλη, ο Πύργος έμεινε μισοτελειωμένος. Οι άνθρωποι ετοίμαζαν την παγκόσμια ένωση για να μπορέσουν οι ηγέτες τους, ο ηγέτης, να ελέγχει τους πάντες. Αυτός δεν ήταν ο σκοπός του Πύργου της Βαβέλ ; Ο Κύριος όμως δεν ήθελε αυτή την ένωση, γιατί ήξερε τι θα επακολουθούσε. Να λοιπόν που σήμερα, εδώ και χρόνια ο διάβολος ξεκίνησε το ίδιο έργο. Την ενοποίηση των ανθρώπων, κάτω από την ηγεσία ενός παγκόσμιου ηγέτη. Και όλο αυτό γιατί ο παγκόσμιος κυβερνήτης, μετά την ένωση των κρατών, θα γίνει ο λεγόμενος από την γραφή, αντίχριστος. Άρα, και εύχομαι να συμφωνούν όλοι σε αυτό, η ένωση των κρατών είναι ενάντια στο θέλημα του Θεού, παρόλο που εν μέρει τελικά θα πραγματοποιηθεί, για να επαληθευθεί ο λόγος του Θεού για έναν παγκόσμιο κυβερνήτη, τον άνομο κατά τον Παύλο, αντίχριστο κατά τον Ιωάννη. Αυτή είναι αδελφοί η αλήθεια. Όλοι οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής ένωσης, των ΗΠΑ, όλων των κρατών, μιλούν για την ήδη, όχι εντελώς ακόμα, παγκοσμιοποίηση, και την ανάγκη-ακόμα και Έλληνες ηγέτες το λένε-μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα φέρει την ειρήνη στη γη. Εμείς όμως οι αναγεννημένοι από το Άγιο Πνεύμα χριστιανοί, γνωρίζουμε καλύτερα από αυτούς ποιος θα φέρει την ειρήνη στην κουρασμένη και ταλαιπωρημένη γη. Ο Ιησούς Χριστός είναι το πρόσωπο που όλοι αναγνωρίζουμε σαν τον άρχοντα της ειρήνης. Όλοι έχουμε δει κάποιες απεικονίσεις του Πύργου της Βαβέλ. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι το κτίριο της Ευρωπαϊκής ένωσης στις Βρυξέλλες είναι μια σύγχρονη απεικόνιση του Πύργου της Βαβέλ ; Ένα μοντέρνο αλλά σαν μισοτελειωμένο κτίριο που θυμίζει τον Πύργο στη Γένεση. 
Πιστεύετε ότι τυχαία έφτιαξαν το κτίριο αυτό να μοιάζει στον Πύργο της Βαβέλ ; Όχι φυσικά. Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν, το σχέδιο τους είναι να τελειώσουν αυτό που ο Κύριος σταμάτησε τότε στη Βαβυλώνα. 
Αυτή είναι η αλήθεια του λόγου του Θεού.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. Η ομολογία των ίδιων των αξιωματούχων της ΕΕ περί παγκόσμιας διακυβέρνησης δείχνει ποια είναι η ΕΕ και ποιόν προσδοκούν να έρθει. Σ΄αυτήν θέλουμε να ανήκουμε ; 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ.

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ
          
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Ο ΝΕΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ
.............................................
 ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ
............................................................

asos Fokas--9-7-2015-ΠΕΜΠΤΗ---Βαβέλ...-ΓΕΝΕΣΗ :11--9 Γι' αυτό, το όνομά της ονομάστηκε Βαβέλ· επειδή, εκεί ο Κύριος σύγχυσε τη γλώσσα ολόκληρης της γης· και από εκεί ο Κύριος τους διασκόρπισε επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης.

Γένεσις 11
1 ΚΑΙ ολόκληρη η γη ήταν μιας γλώσσας, και μιας φωνής.
2 Και όταν κίνησαν από την ανατολή, βρήκαν μια πεδιάδα στη γη Σεναάρ· και κατοίκησαν εκεί.
3 Και ο ένας είπε στον άλλον: Ελάτε, ας κάνουμε πλίθες, και ας τις ψήσουμε σε φωτιά· και η μεν πλίθα τούς χρησίμευσε αντί για πέτρα, η δε άσφαλτος τους χρησίμευσε αντί για πηλό.
4 Και είπαν: Ελάτε, ας κτίσουμε για μας μια πόλη και έναν πύργο, που η κορυφή του να φτάνει μέχρι τον ουρανό· και ας αποκτήσουμε για μας όνομα, μήπως και διασπαρούμε επάνω στο πρόσωπο της γης.
5 Και ο Κύριος κατέβηκε για να δει την πόλη και τον πύργο, που οικοδόμησαν οι γιοι των ανθρώπων.
6 Και ο Κύριος είπε: Να, ένας λαός, και όλοι έχουν μία γλώσσα, και άρχισαν να το πραγματοποιούν· και τώρα δεν θα εμποδιστεί σ' αυτούς κάθε τι που σκοπεύουν να κάνουν·
7 ελάτε, ας κατέβουμε, και ας συγχύσουμε εκεί τη γλώσσα τους, για να μη καταλαβαίνει ο ένας τη γλώσσα τού άλλου.
8 Και από εκεί ο Κύριος τους διασκόρπισε επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης· και σταμάτησαν να κτίζουν την πόλη.
9 Γι' αυτό, το όνομά της ονομάστηκε Βαβέλ· επειδή, εκεί ο Κύριος σύγχυσε τη γλώσσα ολόκληρης της γης· και από εκεί ο Κύριος τους διασκόρπισε επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης.