13--1--2016 -04----Konstandina Foka--- Ζητάτε και θα σας δοθεί. Γυρεύετε και θα βρείτε. Χτυπάτε και θα σας ανοιχτεί" (Ματθαίος 7:7)

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 


Konstandina  Foka---
04

Konstandina Foka---10--1--2016
10/01/2016
"...Διδαχτείτε από μένα, που είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά, και θα βρείτε ανάπαυση στις ψυχές σας" (Ματθαίος 11:29)
Σουλτανα Χαραλαμπίδου
9:44 μ.μ.
Σουλτανα Χαραλαμπίδου
καλησπερα παιδια μου και κωντινη μου
Konstandina Foka
9:44 μ.μ.
Konstandina Foka
Το παράδειγμα του Χριστού: Ο σεβασμός και η αγάπη έχουν διακριτικότητα και λειτουργούν αυθόρμητα. Όσο περισσότερο μελετούμε με προσοχή τη διδασκαλία και τη συμπεριφορά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στα Ευαγγέλια, τόσο περισσότερο ανακαλύπτουμε ένα πρόσωπο κι έναν τρόπο τόσο ανθρώπινο, συνετό, προσγειωμένο στα καθημερινά, με τρυφερή αποδοχή των μικρών αναγκών της ζωής, και τη διαδαχή Του με παραβολές και παραδείγματα τόσο ζεστά και οικεία σε όλους μας. Σ' αυτές τις απαλές λεπτομέρειες και στο χάδι Του πάνω στα καθημερινά προβλήματα και βάσανα του κοινού ανθρώπου είναι που φανερώνεται η έγνοια Του, η αγάπη Του, η σοφία Του, η ίδια η θεία ουσία Του. Δεν λέει και δεν κάνει τίποτα έξαλλο ή δύσκολο ή μεγαλόστομο, με σκοπό τον εντυπωσιασμό.
Konstandina Foka
9:44 μ.μ.
Konstandina Foka
Κύριε Ιησού Χριστέ, μάθε μου να ζω όπως Εσύ. Ξέρω, αυτό είναι αδύνατο, αλλά τουλάχιστον με τη συμπεριφορά μου να θυμίζω Εσένα στους γύρω μου.
……………………………………
…………

Konstandina Foka
11/01/2016
"Για όλα να ευχαριστείτε το Θεό, γιατί αυτό είναι πραγματικά το θέλημα του Θεού για σας που ανήκετε στον Ιησού Χριστό" (Α' Θεσ. 5:18)
Konstandina Foka
10:59 μ.μ.
Konstandina Foka
Ευγνωμοσύνη: Αν είσαι πιστός χριστιανός, να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου στο Θεό, όχι απλά και μόνο για τα πρόσκαιρα πράγματα που μπορούν να χαθούν οποιαδήποτε στιγμή, αλλά κυρίως για τα πράγματα που μένουν αιώνια και δεν χάνονται ποτέ: 1) Για την αιώνια ζωή που μας παρέχει ο Χριστός (Ιωάννης 10:28) 2) Για τη συγχώρηση που μας δίνει ο Θεός όταν ομολογούμε τις αμαρτίες μας (Α' ιωάννου 1:9) 3) Για την υπόσχεση του Θεού ότι δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ και δεν θα πάψει να μας φροντίζει (Εβραίους 13:5) 4) Για το προνόμιο να μπορούμε να πλησιάζουμε με θάρρος το Θεό με προσευχή και να δεχόμαστε το έλεος, τη χάρη και τη βοήθειά Του στην κατάλληλη στιγμή (Εβραίους 4:15-16).
Konstandina Foka
10:59 μ.μ.
Konstandina Foka
Ουράνιε Πατέρα, είναι τόσα πολλά τα ελέη και οι ευεργεσίες Σου στη ζωή μου που δεν βρίσκω λόγια κατάλληλα να Σ' ευχαριστήσω. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με ευγνωμοσύνη σ' Εσένα. Μόνο ένα φτωχό ευχαριστώ μπορώ να Σου πω. Σ' ευχαριστώ. Αμήν.

....................................................
Konstandina Foka
12/01/2016 " Ζητάτε και θα σας δοθεί. Γυρεύετε και θα βρείτε. Χτυπάτε και θα σας ανοιχτεί" (Ματθαίος 7:7)
Konstandina Foka
12:29 π.μ.
Konstandina Foka
Οι υποσχέσεις του Θεού: Ένα παιδάκι στις ΗΠΑ προσευχόταν για δύο συνεχείς εβδομάδες να του στείλει ο Θεός 100 δολάρια αλλά δεν έπαιρνε απάντηση. Αποφάσισε να Του στείλει ένα γράμμα και να Του ζητήσει 100 δολάρια. Όταν οι αρχές στα Αμερικάνικα Ταχυδρομεία πήραν το γράμμα που απευθυνόταν στον "Θεό στις ΗΠΑ", αποφάσισαν να το στείλουν στον Πρόεδρο Κάρτερ. Ο Πρόεδρος εντυπωσιάστηκε, αγγίχθηκε, το διασκέδασε λίγο και ζήτησε από τον γραμματέα του να στείλει στο παιδάκι 5 δολάρια, γιατί σκέφτηκε πως τα 5 δολάρια θα ήταν αρκετά για ένα μικρό παιδάκι. Το παιδάκι όταν πήρε το φάκελο χάρηκε και κάθισε αμέσως κι έγραψε ένα ευχαριστήριο γράμμα στο Θεό: " Αγαπητέ μου Θεέ, Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λεφτά που μου έστειλες. Όμως, παρατήρησα πως για κάποιο λόγο χρειάστηκες να μου τα στείλεις μέσω της Washington, αλλά αυτοί οι ασυνείδητοι έκαναν όπως κάνουν συνήθως, κράτησαν τα 95 για φόρους"!
Konstandina Foka
12:30 π.μ.
Konstandina Foka
Κύριε, Σ' ευχαριστούμε που Εσύ κρατάς πάντοτε τις υποσχέσεις Σου σε αντίθεση με τους ανθρώπους.



.....................................................

13-1-2016—Τετάρτη------08--ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ-------------Εβραίους 6: 10 Επειδή, ο Θεός δεν είναι άδικος, να ξεχάσει το έργο σας, και τον κόπο τής αγάπης που δείξατε στο όνομά του, καθώς υπηρετήσατε τους αγίους και τους υπηρετείτε


08--ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ-
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ
13-1-2016—Τετάρτη
Εβραίους 6:
10 Επειδή, ο Θεός δεν είναι άδικος, να ξεχάσει το έργο σας, και τον κόπο τής αγάπης που δείξατε στο όνομά του, καθώς υπηρετήσατε τους αγίους και τους υπηρετείτε.
Τιμόθεος Β' 2:
19 Όμως, το στερεό θεμέλιο του Θεού μένει, έχοντας τούτη τη σφραγίδα: Ο Κύριος γνωρίζει αυτούς που είναι δικοί του· και: Ας απομακρυνθεί από την αδικία καθένας που ονομάζει το όνομα του Χριστού.

Εβραίους 2:
11 Επειδή, κι αυτός που αγιάζει κι αυτοί που αγιάζονται είναι όλοι από έναν· για την οποία αιτία δεν ντρέπεται να τους ονομάζει αδελφούς,
12 λέγοντας: «Θα αναγγείλω το όνομά σου προς τους αδελφούς μου, μέσα σε εκκλησία θα σε υμνήσω».
13 Και πάλι: «Εγώ θα έχω την πεποίθησή μου επάνω σ' αυτόν». Και πάλι: «Δέστε, εγώ, και τα παιδιά που μου έδωσε ο Θεός».


38/. Βασιλιάς και Κύριος (38)

1/. Σ’ ευλογώ ω Θεέ Σ’ ευλογώ ω Θεέ (2)
Με την καρδιά μου τα’ όνομα Σου θα υμνώ(2)
Βασιλιάς για πάντα για πάντα
Κύριος για πάντα για πάντα
Βασιλιάς για πάντα για πάντα
Βασιλιάς και ο Κύριος.



……………………………………..

12-1-2016----08--ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ-----Ρωμαίους 12: 12 στην ελπίδα, να χαίρεστε· στη θλίψη, να υπομένετε· στην προσευχή, να προσκαρτείτε· 13 στις ανάγκες των αγίων, να έχετε συμμετοχή· τη φιλοξενία να επιδιώκετε.---Ρωμαίους 12: 12 στην ελπίδα, να χαίρεστε· στη θλίψη, να υπομένετε· στην προσευχή, να προσκαρτείτε· 13 στις ανάγκες των αγίων, να έχετε συμμετοχή· τη φιλοξενία να επιδιώκετε.


Ρωμαίους 12:
12 στην ελπίδα, να χαίρεστε· στη θλίψη, να υπομένετε· στην προσευχή, να προσκαρτείτε·
13 στις ανάγκες των αγίων, να έχετε συμμετοχή· τη φιλοξενία να επιδιώκετε.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ (ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ)

Ρωμαίους 12:
12 στην ελπίδα, να χαίρεστε· στη θλίψη, να υπομένετε· στην προσευχή, να προσκαρτείτε·
13 στις ανάγκες των αγίων, να έχετε συμμετοχή· τη φιλοξενία να επιδιώκετε.
14 Ευλογείτε αυτούς που σας καταδιώκουν· ευλογείτε, και μη καταριέστε.
15 Χαίρεστε μ' αυτούς που χαίρονται, και κλαίτε μ' αυτούς που κλαίνε.
16 Να έχετε το ίδιο φρόνημα ο ένας προς τον άλλον· μη υψηλοφρονείτε, αλλά συγκαταβαίνετε στους ταπεινούς· μη φαντάζεστε τους εαυτούς σας φρόνιμους.
17 Σε κανέναν μη ανταποδίδετε κακό αντί κακού· προνοείτε τα καλά μπροστά σε όλους τούς ανθρώπους.
18 Αν είναι δυνατόν, όσον αφορά το δικό σας μέρος, ειρηνεύετε με όλους τούς ανθρώπους.
19 Αγαπητοί, μη εκδικείτε τον εαυτό σας· αλλά, δώστε τόπο στην οργή· επειδή, είναι γραμμένο: «Σε μένα ανήκει η εκδίκηση· εγώ θα κάνω ανταπόδοση, λέει ο Κύριος».
20 Αν, λοιπόν, ο εχθρός σου πεινάει, δίνε του να φάει· αν διψάει, δίνε του να πιει· επειδή, κάνοντας αυτό, θα επισωρεύσεις κάρβουνα φωτιάς επάνω στο κεφάλι του.
21 Μη νικάσαι από το κακό, αλλά νίκα το κακό διαμέσου τού αγαθού.

…………………………………
85/. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΨΗΛΑ (85)

 1/. Από τον ουρανό ψηλά
Αγγέλων ύμνοι αντηχούν
Για τους ανθρώπους τη χαρά
Και την αλήθεια προμηνούν.
……………………………
2/. Υιός εδόθη εις ημάς
Εμμανουήλ Σωτήρ Χριστός
Ψαλμούς ειρήνης και χαράς
Υμνεί αγγελικός χορός.
…………………………….
3/. ¨Δόξα Θεώ εν ουρανοίς
Ειρήνη έστω επί γης¨
Ας αντηχεί απ’ τους πιστούς
Με μια καρδιά και μια φωνή.





……………………………..