7—4--2017—56 Ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ ---ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ-


8—4--2017—ΣΑΒΒΑΤΟ
56
Ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ       ==25==


Το Πνεύμα του Θεού με ηρεμία και αγάπη σε καλεί να έλθεις στον Χριστό. Ο Παντοδύναμος Θεός έχει κάνει παν το δυνατόν για να σε σώσει. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός ο θαυμαστός και τέλειος Σωτήρας περιμένει με απλωμένα χέρια να σε δεχθεί. Χιλιάδες άγιοι έχουν προσευχηθεί για σένα. Οι άγγελοι του Θεού θα χαρούν όλοι μαζί όταν έλθεις στον Χριστό αλλά η απόφαση να δεχθείς τον Χριστό πρέπει να είναι δική σου.

Όταν έλθεις στον Χριστό με μια ορισμένη πράξη πίστεως Προτείνω να προσευχηθείς μια απλή προσευχή σαν αυτή:
«Ω αληθινέ και Ζων Θεέ γνωρίζω ότι είμαι ένας αμαρτωλός. Πιστεύω ότι ο Κύριος Ιησούς Χριστός πέθανε στον Σταυρό για τις αμαρτίες μου και αυτή τη στιγμή δέχομαι τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα μου αμήν». Όταν έλθεις στον Χριστό μ’ αυτόν τον τρόπο να είσαι βέβαιος ότι θα σε δεχθεί διότι η υπόσχεση Του είναι: «Τον ερχόμενο προς εμέ δεν θέλω εκβάλει έξω».
Η Αγία Γραφή λέγει: «όταν δε εδέχθησαν Αυτόν εις αυτούς έδωκε εξουσίαν να γίνωσι τέκνα Θεού εις τους πιστεύοντας εις το όνομα Αυτού». 
Δεχόμενος τον Χριστό γίνεσαι μέλος της οικογένειας του Χριστού. Η Νέα Γέννηση δεν είναι το τέλος της σωτηρίας αλλά απλώς η αρχή. αφού δεχθείς τον Χριστό είσαι πλέον νεογέννητο βρέφος εν Χριστώ. Δεν θέλεις όμως να παραμείνεις εφ΄ όρου ζωής ένα πνευματικό βρέφος. Θα θέλεις να αυξάνεσαι στη χάρη. Θα ενδιαφέρεσαι να μάθεις το θέλημα του Θεού και τον σκοπό της ζωής σου μελετώντας το Λόγο του Θεού. είθε οι πλούσιες ευλογίες του Κυρίου να μένουν μαζί σου. Είθε ο Θεός να σε οδηγεί από Νίκη σε Νίκη δια του Χριστού. ΑΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ