11--8--2018---Άνδρες της πίστεως

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 




01----11--8--2018
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ
Ο Θεός όταν έβγαλε τον Αδάμ έξω από τον Παράδεισο πριν τον βγάλει κάναμε σφάγιο θυσίας να χυθεί  αίμα για να μη χαθεί πνευματικά ο άνθρωπος αλλά με αυτόν τον τρόπο του έδωσε μια ευκαιρία να επανορθώσει την ανυπακοή του απέναντι στον πλάστη και ζωοδότη του.
Διότι ο άνθρωπος έπρεπε να πεθάνει και ποτέ να μην είναι με τον Θεό. Και αυτός είναι ο θάνατος ο πραγματικός και όχι ο σαρκικός.
  Όποτε τα δύο αδέλφια ήξεραν τι θυσία α προσφέρουν στον Θεό. Αλλά ο Κάϊν δεν υπάκουσε σ’ αυτό το θέμα.

Και όταν μπαίνει η ανυπακοή στην καρδιά του ανθρώπου αμέσως την καταλαμβάνει ο διάβολος και έχει όλα τα επακόλουθα της αμαρτίας μέχρι και φόνο όπως βλέπουμε εδώ. Δε υπάρχει έλεγχος πια και φόβος Θεού. Μας κυβερνά τοΕγώ
Εβραίους 11
1 ΕΙΝΑΙ δε η πίστη, πεποίθηση γι' αυτά που ελπίζονται, βεβαίωση για πράγματα που δεν βλέπονται.
2 Επειδή, μ' αυτή απέκτησαν καλή μαρτυρία οι πρεσβύτεροι.
3 Διαμέσου τής πίστης νοούμε ότι κτίστηκαν οι αιώνες με τον λόγο τού Θεού, ώστε αυτά που βλέπονται δεν έγιναν από εκείνα που φαίνονται.
4 Με πίστη ο Άβελ πρόσφερε στον Θεό καλύτερη θυσία παρά ο Κάιν, διαμέσου τής οποίας δόθηκε μαρτυρία ότι ήταν δίκαιος, επειδή ο Θεός έδωσε μαρτυρία για τα δώρα του· και μ' αυτή, παρόλο που πέθανε, μιλάει ακόμα.

Γένεσις 4
1 ΚΑΙ ο Αδάμ γνώρισε τη γυναίκα του Εύα· κι εκείνη συνέλαβε, και γέννησε τον Κάιν· και είπε: Απέκτησα άνθρωπο με τη βοήθεια του Κυρίου.
2 Κι επιπλέον γέννησε τον αδελφό του τον Άβελ. Και ο Άβελ ήταν βοσκός προβάτων, ενώ ο Κάιν ήταν γεωργός.
3 Και ύστερα από ημέρες ο Κάιν πρόσφερε από τους καρπούς της γης προσφορά στον Κύριο.
4 Και ο Άβελ πρόσφερε κι αυτός από τα πρωτότοκα των προβάτων του, και από το πάχος τους. Και ο Κύριος κοίταξε με ευμένεια επάνω στον Άβελ, κι επάνω στην προσφορά του·
5 επάνω στον Κάιν, όμως, κι επάνω στην προσφορά του δεν κοίταξε. Και ο Κάιν αγανάκτησε πάρα πολύ, και κατσούφιασε το πρόσωπό του.

6 Και ο Κύριος είπε στον Κάιν: Γιατί αγανάκτησες; Και γιατί κατσούφιασε το πρόσωπό σου;
7 Αν εσύ ενεργείς σωστά, δεν θα είσαι ευπρόσδεκτος; Αν, όμως, δεν ενεργείς σωστά, στην πόρτα βρίσκεται η αμαρτία. Αλλά, σε σένα θα είναι η επιθυμία του, κι εσύ θα εξουσιάζεις επάνω του.
….
 Κύριε στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού σε δοξάζουμε και σε ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε  να σε αποδεχτούμε σωτήρα μας και Κύριο της ζωής μας. Αμήν
S. cha






...................