23--1--2018-----35-----ΣΠΥΡΟΥ ΖΩΔΙΑΤΗ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



35
 «Όστις πιστεύει εις Αυτόν (τον Χριστόν) δεν κρίνεται όστις όμως δεν πιστεύει είναι ήδη κεκριμένος διότι δεν επίστευσεν εις το όνομα του μονογενούς Υιού του Θεού»
(Ιωάννης 3:18).
18 Όποιος πιστεύει σ' αυτόν, δεν κρίνεται· όποιος, όμως, δεν πιστεύει, έχει ήδη κριθεί, επειδή δεν πίστεψε στο όνομα του μονογενή Υιού τού Θεού.

…………………….
Δια τον πιστεύοντα εις τον Χριστόν δεν υπάρχει ουδεμία κατάκρισης
(Ρωμαίους8:1).
1 Δεν υπάρχει, λοιπόν, τώρα καμιά κατάκριση για εκείνους που είναι στον Ιησού Χριστό, αυτούς που δεν περπατούν σύμφωνα με τη σάρκα, αλλά σύμφωνα με το Πνεύμα.
……………………
Ο απιστών (αυτός που δεν πιστευει)όμως είναι ήδη κεκριμένος(έχει κριθει ιδη από δω εχει δικαστεί) διότι είναι «εκ φύσεως τέκνον οργής».

(Εφεσίους 2:3).
3 ανάμεσα στους οποίους και όλοι εμείς συναναστραφήκαμε κάποτε, σύμφωνα με τις επιθυμίες τής σάρκας μας, κάνοντας τα θελήματα της σάρκας και των συλλογισμών· και ήμαστε από τη φύση μας τέκνα οργής, όπως και οι υπόλοιποι.

……………….
Δεν υπάρχει ουδέτερον έδαφος. Είτε πιστεύεις είτε δεν πιστεύεις. Ιδού Κυριακήν κατόπιν Κυριακής διαβάζεις τα κηρύγματα αυτά που σε προτρέπουν δια του Λόγου του Θεού να δεχθείς τον Χριστό ως Σωτήρα σου και όμως συ διαρκώς τον απορρίπτεις. Μη περιμένεις να σε κρίνει ο Θεός. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τη μεγάλη και τρομερή εκείνη ημέρα. Συ από τώρα κρίνεις τον εαυτόν σου από την στάση που λαμβάνεις απέναντι του Χριστού.
Η μόνη σου ευκαιρία ο μόνος τρόπος ν’ απαλλαγής από την κρίσιν του Χριστού  είναι να δεχθείς την σωτηρία Του δια του αίματος που έχυσε στον Γολγοθά για τις αμαρτίες σου. όταν η σωτηρία προηγηθεί της κρίσεως τότε η κρίσις για σένα ως τέκνο του Θεού δεν θα είναι η ημέρα τιμωρίας. Από σένα εξαρτάται να εκλέξεις τώρα προτού γίνει πολύ αργά.









>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>