1-2-2016------10---ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ---Τιμόθεος Α' 2---3 Επειδή, αυτό είναι καλό και ευπρόσδεκτο μπροστά στον Σωτήρα μας Θεό· 4 ο οποίος θέλει να σωθούν όλοι οι άνθρωποι, και νάρθουν στην επίγνωση της αλήθειας. 5 Επειδή, ένας Θεός υπάρχει, ένας είναι και ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός, 6 ο οποίος έδωσε τον εαυτό του αντίλυτρο για χάρη όλων, μια μαρτυρία που έγινε σε ορισμένους καιρούς, 7 στο οποίο εγώ τάχθηκα κήρυκας και απόστολος, (αλήθεια λέω εν Χριστώ, δεν ψεύδομαι), δάσκαλος των εθνών στην πίστη και στην αλήθεια.



Φώτο Gabriele Como
10---ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ-
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓ. ΓΡΑΦΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΟΥ
1-2-2016
Πατέρα Ουράνιε.
 Στο όνομα του Ιησού Χριστού σε ευχαριστούμε που έκανες έλεος και έστειλε τον Υιό σου ώστε να δώσει τον εαυτό του ολοκαύτωμα θυσίας και προσφοράς αιωνίου για την απολύτρωση μας.
Τώρα είναι στα αληθινά και ζωντανά Άγια των Αγίων και 
με
σιτεύει δείχνοντας σου τις πληγές του που υπέστη για μας.
*

Φώτο Gabriele Como
6 Όλοι εμείς πλανηθήκαμε σαν πρόβατα· στραφήκαμε κάθε ένας στον δικό του δρόμο· ο Κύριος, όμως, έβαλε επάνω σ' αυτόν την ανομία όλων μας.
7 Αυτός ήταν καταθλιμμένος και βασανισμένος, αλλά δεν άνοιξε το στόμα του· φέρθηκε σαν αρνί σε σφαγή, και σαν άφωνο πρόβατο μπροστά σ' εκείνον που το κουρεύει, έτσι δεν άνοιξε το στόμα του.
8 Από κατάθλιψη και κρίση αναρπάχτηκε· τη γενιά του, όμως, ποιος θα τη διηγηθεί; Επειδή, αποκόπηκε από τη γη των ζωντανών ανθρώπων· για τις παραβάσεις τού λαού μου τραυματίστηκε.
9 Και ο τάφος του διορίστηκε μαζί με τους κακούργους· εντούτοις, στον θάνατό του στάθηκε μαζί με τον πλούσιο· επειδή, δεν έπραξε ανομία ούτε βρέθηκε δόλος στο στόμα του.
10 Αλλά, ο Κύριος θέλησε να τον βασανίσει· τον ταλαιπώρησε.
Αφού, όμως, δώσεις την ψυχή του προσφορά περί αμαρτίας, θα δει εγγόνια, θα μακρύνει τις ημέρες του, και το θέλημα του Κυρίου θα ευοδωθεί στο χέρι του.
11 Θα δει τους καρπούς του πόνου της ψυχής του, και θα χορτάσει· ο δίκαιος δούλος μου θα δικαιώσει πολλούς διαμέσου τής επίγνωσής του· επειδή, αυτός θα σηκώσει τις ανομίες τους.
 *
Ναι κυριε μου θα σε δοξολογώ με όλη την καρδιά μου το είναι μου μέχρι να πεθάνω σε σένα θα ανήκω και σε σένα θα λέγω ευχαριστώ. αμήν

Φώτο Gabriele Como
20/. ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΞΟΛΟΓΩ (20)

1./ Θα τον δοξολογώ με όλη την καρδιά
θα λέω συνεχώς τα θαυμάσια του Θεού
θα ψάλλω στ’ Όνομα Του. Θα τον δοξολογώ
με όλη την καρδιά θα είναι Αυτός
Για μένα η χαρά αλληλούια
………………………
2./ Θα σε δοξολογώ με όλη την καρδιά
Θα λέω συνεχώς τα θαυμάσια Σου Θεέ
Θα ψάλλω στ’ Όνομα σου θα σε δοξολογώ
Με όλη την καρδιά θα είσαι εσύ
για μένα η χαρά  Αλληλούια.
.....................................
Φώτο Gabriele Como