Rodoula Rodoula 20 Απριλίου · Καλημέρα σε όλους με αγάπη ♡ Goodmorning to all with love ♡ Ησαΐας, 12:2 - Ιδου, ο Θεος ειναι η σωτηρια μου· θελω θαρρει και δεν θελω φοβεισθαι· διοτι Κυριος ο Θεος ειναι η δυναμις μου και το ασμα· και εσταθη η σωτηρια μου.




Καλό μεσημέρι σε όλους με αγάπη ♡
Good midday to all with love ♡

Ψαλμοί του Δαυίδ, 68:6
Ο Θεος κατοικιζει εις οικογενειαν τους μεμονωμενους· εξαγει τους δεσμιους εις αφθονιαν· οι δε αποσταται κατοικουσιν εν γη ανυδρω.

Καληνύχτα σε όλους με αγάπη ♡
Goodnight to all with love ♡

Αποκάλυψις Ιωάννου, 4:11 - Αξιος εισαι, Κυριε, να λαβης την δοξαν και την τιμην και την δυναμιν, διοτι συ εκτισας τα παντα, και δια το θελημα σου υπαρχουσι και εκτισθησαν.

Καλημέρα σε όλους με αγάπη ♡
Goodmorning to all with love ♡

Ιακώβου, 4:8 - πλησιασατε εις τον Θεον, και θελει πλησιασει εις εσας. Καθαρισατε τας χειρας σας, αμαρτωλοι, και αγνισατε τας καρδιας, διγνωμοι.

Καλό απόγευμα σε όλους με αγάπη ♡
Good midday to all with love ♡

Ησαΐας, 64:4 - Διοτι εκ του αιωνος δεν εμαθον οι ανθρωποι, τα ωτα αυτων δεν ηκουσαν, οι οφθαλμοι αυτων δεν ειδον Θεον εκτος σου, οστις να εκαμε τοιαυτα εις τους επικαλουμενους αυτον.

"Αν θα με περιμένεις, εγώ θα δουλέψω εκμέρους σου"


Καλημέρα σε όλους με αγάπη ♡
Goodmorning to all with love ♡

Πέτρου Α', 5:4 - Και οταν φανερωθη ο αρχιποιμην, θελετε λαβει τον αμαραντινον στεφανον της δοξης.

Καλημέρα σε όλους με αγάπη ♡
Goodmorning to all with love ♡

Ησαΐας, 12:2 - Ιδου, ο Θεος ειναι η σωτηρια μου· θελω θαρρει και δεν θελω φοβεισθαι· διοτι Κυριος ο Θεος ειναι η δυναμις μου και το ασμα· και εσταθη η σωτηρια μου.