Γιάννης Ιωάννου Χθες · Ψαλμοί του Δαυίδ, 23:3 - Ηνώρθωσε την ψυχήν μου· με ωδήγησε δια τρίβων δικαιοσύνης ένεκεν του ονόματος Αυτού.Ο Ιησούς Χριστός! Είναι πάντα κοντά μας! Αμήν!



ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
Μα η απάντηση δεν μπορεί να είναι πιο απλή και λογική. Μείναμε μόνοι να στηρίζεται ο ένας άνθρωπος στον άλλον άνθρωπο, με τις δυνάμεις του κακού να μας κυκλώνουν λαίμαργα και αλύπητα να μας κατασπαράξουν. Κάναμε «σάρκα βραχίονά μας», να μας στηρίζει και να μας οδηγεί. Αυτό επιλέξαμε, αυτό προκρίναμε, αυτό ζούμε. Ψάχνουμε ανάμεσά μας για σοφούς και ικανούς να μας βγάλουν από την κρίση. Άνθρωποι μικροί, άπειροι, αδύναμοι, με άγνοια, με σκοτάδι. Άνθρωποι μικροί, άπειροι, αδύναμοι, με άγνοια, με σκοτάδι. ισχνοί ηγέτες, που πειραματίζονται γιατί έχουν άγνοια και είναι ανεπαρκείς. Περιμένουμε από τις διαδικασίες και τα συστήματά μας να αναδείξουν ικανούς τιμονιέρηδες για να αλλάξει πορεία ο κόσμος μας, να αποφύγουμε τα κοφτερά βράχια. Να βρούμε δηλαδή κάτι, κάποιον να βάλουμε στη θέση του Θεού, που είχαμε και αρνηθήκαμε και χάσαμε. Δεν γίνεται, δεν υπάρχει. Ο κόσμος μας είναι, με μαθηματική ακρίβεια, καταδικασμένος. Το σκοτάδι θα θεριεύει, η άγνοια, η ένταση, οι δυνάμεις του κακού, η αμαρτία, τα προβλήματα θα πολλαπλασιάζονται εκθετικά και το τέλος δεν θα αργήσει να έρθει. Το τέλος που θα σημάνει και την αρχή της αιωνιότητας, όπως αποκαλύπτει η Αγία Γραφή.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑ ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΥΠΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ(ΠΡΑΞ Δ΄12)



Ο τόπος που κολυμπούσε η ωραία Ελένη έγινε ο τόπος των διακοπών μου.Δεν ειναι ένα θαυμασιοπαραλιακό μέρος






«Διότι δεν αισχύνομαι τό ευαγγέλιον τού Χριστού επειδή είναι δύναμις Θεού προς σωτηρίαν εις πάντα τον πιστεύοντα Ιουδαίόν τε πρώτον και Έλληνα» (Ρωμ.α:16).



ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!


Στην ζωή μας παντα θα υπάρχουν ανηφόρες και κατηφόρες. Άλλοτε τα πράγματα θα πάνε καλά άλλοτε ανάποδα.Ο επι γής βίος μας σίγουρα δεν είναι αυτό που λέγεται ανθόσπαρτος.
Όλα αυτά θα σου δημιουργούν σίγουρα άλλοτε κούραση, άλλοτε ανησυχία, άλλοτε αδυναμία, άλλοτε αίσθημα ενοχής και αποτυχίας, καθώς επίσης άλλοτε θα υπάρχει χαρά, επιμονή ελπίδα και νίκη!!!
Έτσι είναι, είμαστε άνθρωποι αδύναμοι, με πολλά "σκαμπανεβάσματα" σε αυτή την ζωή, αν δεν εχεις ζωντανή, αληθινή ελπίδα, όλα σου φαίνονται βουνό,και μάλιστα στην πρώτη δυσκολία γονατίζεις απογοητεύεσαι και ψάχνεις να βρείς κάπου να κρατηθείς!!!
Συνήθως οι άνθρωποι που δεν έχουν γνωρίσει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και Σωτήρα μας,για να γλιτώσουν τα δυσάρεστα , ψάχνουν να βρούν στηρίγματα στους ανθρώπους, και τις πιό πολλές φορες σε κάποια άλλα στηρίγματα σαθρά που βασίζονται στήν απάτη, το ψέμμα,το χρήμα και το υλικό συμφέρον!
Αλλά δόξα στον Θεό.Ζεί ο Κύριος υμών Ιησούς Χριστός ο Υιός του Θεού ο Σωτήρας μας , που ήρθε φώς εις τον κόσμο διακήρυξε δημόσια για τον εαυτόΤου.: Εγώ είμαι η Οδός η Αλήθεια και η Ζωή. Εγώ είμαι ο ποιμήν ο καλός !!Ελάτε σε εμένα όλοι οι κουρασμενοι και οι φορτωμένοι και Εγώ θα σας αναπαύσω. Μάθετε απο εμένα γιατί είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά, και θα βρείτε ανάπαυση στην καρδιά σας!!!! . Εγώ είμαι κοντά σας όλες τις ημερες της ζωή σας.
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ειναι ο Αληθινός Θεός και η ζωή η αιώνιος, Αυτός αποτελεί την αληθινή ελπίδα, και το στήριγμα μας!!!



Αλήθεια τι περιμένουμε? Γιατι ζούμε? Ο κάθε άνθρωπος ζεί με την ελπίδα
ότι θα έλθουν καλύτερες μερες, κατι να γίνει για το οποίο να αξίζει να ζεί κανείς. Οι άνθρωποι απορροφημένοι απο τη μέριμνα της ζωής και τα διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους δεν βλέπουν καμμιά ελπίδα αλλαγής. Όμως ο Λόγος του Θεού διακηρύσσει οτι μέσα σε μιά στιγμή ο Χριστός μπορεί να αλλάξει τα πάντα, με μια μόνο πράξη πίστεως και αποδοχής στο ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ.Τότε αυτό που θα γίνει στην καρδιά σου δεν περιγράφεται. Μια χαρά ανεκλάλητη και ένδοξη θα την κυριεύσει.Το βάρος στην καρδιά θα φύγει και μια ειρήνη θαυμαστή θα κατακλύσει την καρδιά.Η ελπίδα θα είναι πια ζωντανή μέσα στην ψυχή σου και θα απολαυάνεις καθημερινά την ζωντανή παρουσία Του και τις ευλογίες Του στην ζωή σου.Θα γνωρίσεις Αυτόν και την δύναμη της αναστάσεως Αυτού.Βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες,τα σημεία των καιρών είναι έκδηλα παντου γύρω μας όπου να είναι και
εντελώς ξαφνικά, θα συμβεί ενα συνταρακτικό γεγονός, και αυτο δεν ειναι άλλο απο την Αρπαγή των πιστών της εκκλησίας.Κρίμα να μείνεις έξω. Αιώνια θα θρηνείς απελπισμένος χωρίς Θεό,χωρις Χριστό χωρίς καμμιά ελπίδα καταδικασμένος στην αιώνια απώλεια.Τώρα είναι καιρός ευπρόσδεκτος Τώρα είναι ημέρα σωτηρίας.Δέξου τον αναστημένο Χριστό τώρα πριν είναι πολύ αργά.



Ψαλμοί του Δαυίδ, 23:3 - Ηνώρθωσε την ψυχήν μου· με ωδήγησε δια τρίβων δικαιοσύνης ένεκεν του ονόματος Αυτού.Ο Ιησούς Χριστός! Είναι πάντα κοντά μας! Αμήν!