Γιάννης Ιωάννου-14--4-2015--- Σε λίγες ώρες θα εορτάσουμε την Ανάσταση Του. Ας αναλογιστούμε λοιπόν, το νόημα της αντιπροσωπευτκής του θυσίας,των παθών και του μαρτυρίουΤου.Να του δείχνουμε καθημερινά ότι καταλάβαμε τον λόγο της θυσίας του. Ότι δεν θυσιάστηκεάδικα, έτσι απλά και μόνο για να στηθεί μια θρησκεία που παρερμηνεύει τους λόγους του,και την προσφορά της αγάπης του.Έχυσε το Αίμα Του για να μας σώσει απο τα τρομερά δεινά των αμαρτιών μας που μας καταδίκαζαν στην αιώνια απώλεια και να μας δώσει την Αιώνια ζωή στον παράδεισο της δικής Του αιώνιας αγάπης.Για αυτήν την αγάπη, για αυτήν την καλοσύνη ήρθε να μας διδάξει ο Ιησούς Χριστός. Για αυτήν σταυρώθηκε. Μόνο που δυστυχώς δεν τον ακούσαμε. Δεν τον καταλάβαμε!!




ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΟΥ12 Απριλίου · Άπειρα μηνύματα εκπέμπονται ανά τους αιώνες. Αρχηγοί κρατών και θρησκειών, άνθρωποι του πνεύματος, ηγετικά στελέχη, στέλνουν μηνύματα με καθοδηγητικό χαρακτήρα και ενθαρρυντικό περιεχόμενο. Προσπαθούν ν' αναμεταδώσουν το πιστεύω τους, να εμφυσήσουν τις ιδέες του, να μεταλαμπαδεύσουν τον παλμό τους. Όλα συνθήματα με κύριο γνώρισμα την προσωρινότητα, την παροδικότητα. Όλα υφίστανται τη φθορά του χρόνου, εξατμίζονται, χάνουν την επικαιρότητά τους. Όλα ανθρώπινα, αδύναμα να χαρίσουν μία μόνιμη χαρά, μία διαρκή ελπίδα, ένα ακατανίκητο θάρρος. Όλα φέρνουν τη σφραγίδα της ατέλειας. Ένα όμως μήνυμα, που πηγάζει από το κενό μνημείο του Αναστάντα Κυρίου στέκεται άτρωτο στα βέλη του πανδαμάτορα χρόνου. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! Ο Κύριος.

Γιάννης Ιωάννου-Γιάννης Ιωάννου-14--4--2015


Μεταξύ των θαυμάτων η ανάσταση του Κυρίου είναι το μεγαλύτερο θαύμα. Όλα τα άλλα θαύματα πηγάζουν από αυτό και συνοψίζονται σ’ αυτό. Απ’ αυτό πηγάζουν η πίστη και η αγάπη και η ελπίδα και η προσευχή και η θεοσέβεια. Αυτό είναι εκείνο το οποίο καμία άλλη θρησκεία δεν έχει· αυτό είναι εκείνο το οποίο ανυψώνει τον Κύριο υπεράνω όλων των ανθρώπων και των θεών. Αυτό είναι εκείνο το οποίο κατά τρόπο μοναδικό και αναμφισβήτητο δείχνει και αποδεικνύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος αληθινός Θεός και Κύριος σε όλους τους ορατούς και αόρατους κόσμους


ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Καλημερα και καλη εβδομαδα,Μαζι Του ειμαστε πάντα ασφαλείς!!

Η έυλογη, κάθετη αγάπη προς το Θεό εκφράζεται με μία έμπρακτη, διάπυρη, οριζόντια αγάπη προς τον "πλησίον"..Έργο Θεού η σωτηρία μας.Προορισμός του ανθρώπου η Θ έ ω σ η . Μία προσφορά δυνατότητας Θεϊκή, με την Ενανθρώπηση, την Σταυρική Θυσία και Ανάσταση του Λόγου.Η Θ έ ω σ η, ενέργεια Θεού, αλλά και συνέργεια ανθρώπου που αποδεχεται τον Ιησού Χριστό σωτήρα του και παραδίνεται στην κατεργασία του Πνεύματος του Αγίου.Σ’ αυτή την ανθρώπινη προσπάθεια ολοκληρώτικής παράδοσης και αφιέρωσης επιποθούμε να συμβάλλομε γνωστοποιώντας ό,τι΄΄εφώτισε ο Θεός΄΄, προς δόξα Του και σωτηρία του λαού Του.


KAΛHNYXTA!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! Ο Κύριος.