13--12--2015-------07--ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ--- Vaggelis Efraimidis

ΤΑ ΚΡΙΝΑ ΜΟΥ
ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ
    07

Vaggelis Efraimidis
5 Δεκεμβρίου στις 10:59 π.μ. · Τροποποιήθηκε
Υπάρχουν δυο εχθρικές επιρροές καλά στημένες από τον «πονηρό». Η μια είναι η απιστία και η άλλη η υποτιθέμενη ανικανότητα να καταλάβεις.

Η πρώτη αρνείται ότι ο Θεός μας έχει μιλήσει μέσα από τον γραπτό Του Λόγο και η άλλη αρνείται ότι μπορεί να καταλάβει αυτό που ο Θεός έχει μιλήσει.

Και οι δυο αυτές πονηρές επιρροές, συνεργούν στην απομάκρυνση του ανθρώπου από τον ανεκτίμητο θησαυρό του Λόγου του Θεού. Είναι δυο γραμμές που τέμνονται, με σκοπό να αφαιρέσουν την Θεία αποκάλυψη.

Και η μια δεν σ' αφήνει να πας στον Θησαυρό και η άλλη δεν σ' αφήνει να δεις τι έχει μέσα!
.....................................................
Vaggelis Efraimidis
12 ώρες ·
«Κάθε παιδεία, βέβαια, για μεν το παρόν δεν φαίνεται ότι είναι πρόξενος χαράς, αλλά λύπης• έπειτα, όμως, σ' αυτούς, που διαμέσου αυτής γυμνάστηκαν, αποδίδει ειρηνικό καρπό δικαιοσύνης» (Εβρ 12:11)
--------------------------------------------------------------



-Αντί να απελπίζεσαι από τα χτυπήματα, παραμέρισε τα συντρίμμια γύρω σου και συνέχισε με τον Κύριο! Ακόμα κι όταν κάθε ελπίδα μοιάζει να έχει χαθεί.
-Aν υπομείνεις, oι ειρηνικοί καρποί της δοκιμασίας σου, θα έρθουν να σε βρουν! Θα είσαι ένας άνθρωπος που ο Θεός θα έχει εκπαιδεύσει! Θα είσαι μια προσωπικότητα που ο Θεός θα έχει κατεργαστεί! Θα είσαι έτοιμος και ικανός να βρεθείς στη θέση που ο Θεός έχει ετοιμάσει ειδικά για σένα!
........................................................
Vaggelis Efraimidis
19 λεπτά ·
Άνθρωπε του Θεού, δεν ανήκει τίποτα σε σένα, ένας απλός διαχειριστής είσαι της Βασιλείας... Γι΄αυτό πρόσεχε πως διαχειρίζεσαι τα χρήματα του Θεού... Θα δώσεις λόγο την ημέρα εκείνη...!!!
.........................................
Vaggelis Efraimidis
28 λεπτά ·
Όταν βρίσκεσαι μέσα στο στρατόπεδο του Θεού, δεν υπάρχει καμία ανάγκη σου που να μην ικανοποιηθεί, σε τέτοιο σημείο που "ο κόσμος" να παρατηρεί και να εκπλήσσεται... ο Θεός ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ...!!!!
..........................................................
Vaggelis Efraimidis
3 ώρες ·
«η αμαρτία δεν παύει να παραμονεύει σαν θηρίο στην πόρτα. Εσένα επιθυμεί· εσύ όμως πρέπει να κυριαρχήσεις πάνω της» (Γεν 4:7)
-------------------------------------------------------------------
-Σε προτρέπω σήμερα να ακολουθήσεις ακριβώς την εντολή του Θεού: Κανένας συμβιβασμός με την αμαρτία, καμία υποχώρηση, αλλά συμμόρφωση με το θέλημα του Θεού!
-Ωρίμασε σε ακεραιότητα και σε εντιμότητα απέναντι στον Θεό! Αντιστάσου στην αμαρτία! Αντιστάσου στον διάβολο και θα φύγει από σένα (Ιακ 4:7)
Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά με την δύναμη του Θεού θα τα καταφέρεις!
-Κάποιες φορές χρειάζεται να «ΦΕΥΓΕΙΣ» από κάπου, για να αποφύγεις την αμαρτία!
..........................................................



Vaggelis Efraimidis
14 ώρες ·
Είναι η πιο μικρή συνάθροιση που υπάρχει, αλλά είναι εκεί ο πιο Μεγάλος που υπάρχει...!!!
«όπου είναι δύο ή τρεις μαζεμένοι στ' όνομά μου, εκεί είμαι, ανάμεσά τους»... (Μθ 18:20)
.............................................................
Vaggelis Efraimidis
13 ώρες ·
Το φανταστικό με τον Θεό είναι, ότι θα ψάξει να σε βρει όπου και να είσαι, όπως και να είσαι, παρά τις ατέλειες και τις αποτυχίες σου... Και το υπέροχο μετά είναι, ότι επεμβαίνει εκεί που δεν Τον περιμένεις...!!!! Δόξα στο όνομα Του!!!!
.............................................................
Vaggelis Efraimidis
14 ώρες ·
Η <πίστη> λέει: Ναι, μου αρκεί μόνο ο Χριστός...!!!
Η <απιστία> λέει: Όχι, έχουμε ανάγκη και από άλλα πολλά πράγματα...!!!
..............................................................
Vaggelis Efraimidis
13 ώρες ·
Όταν βρίσκεσαι στον <πάτο του πηγαδιού> ανήμπορος ν΄αντιδράσεις, συμβαίνει καμιά φορά τα κοντινά σου πρόσωπα να σε απογοητεύσουν και να σ' εγκαταλείψουν... Τότε η ζωή σου σείεται συθέμελα... Τότε είναι η κατάλληλη ώρα να πλησιάσεις περισσότερο τον Κύριο και να ζητήσεις το έλεος και την βοήθεια Του...!!!
..............................................................


Vaggelis Efraimidis
4 ώρες ·
-Θα 'ρθει η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι είναι αναξιόπιστοι <κάθε άνθρωπος είναι ψεύτης> (Ψλμ 116:11), και το καλύτερο και σοφότερο που θα μπορούσες να κάνεις για να είσαι τρισευτυχισμένος, είναι να εμπιστευτείς αποκλειστικά τον Θεό! <Μακάριος ο άνθρωπος που έκανε τον Κύριο ελπίδα του και δεν αποβλέπει στους υπερήφανους ούτε σ' εκείνους που παρεκτρέπονται σε ψευδολογίες> (Ψλμ 40:4)
-Αυτή την αλήθεια την ανακαλύπτεις μέσα στις βαθιές σκοτεινές ώρες της ζωής σου, όταν ακόμα κι άτομα που εμπιστευόσουν σε ξέχασαν.
-Είναι μαθήματα από τον Κύριο, να μάθεις να μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους αλλά Εκείνον! Να μη στηρίζεσαι σ' αυτούς αλλά στον ακλόνητο Βράχο των αιώνων!!!


.....................................................