Yiannis Foutros 25 Φεβρου- Yiannis Foutros 25 Φεβρου





Η ομολογία όλων μας, αδελφοί μου, που άλλαξε ριζικά και καθοριστικά τη ζωή μας.

" Και ευχαριστώ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, τον Κύριό μας, που με ενδυνάμωσε, ότι με θεώρησε πιστό, και με έταξε στη διακονία,
εμένα που άλλοτε ήμουν βλάσφημος, και διώκτης και υβριστής ελεήθηκα, όμως, επειδή, καθώς ήμουν σε άγνοια, έπραξα μέσα σε απιστία, αλλά η χάρη τού Κυρίου μας υπερπερίσσευσε με πίστη και αγάπη που υπάρχει στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Πιστός ο λόγος και άξιος κάθε αποδοχής, ότι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ήρθε στον κόσμο για να σώσει τούς αμαρτωλούς, από τους οποίους πρώτος είμαι εγώ, αλλά, γι' αυτό ελεήθηκα, ώστε ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ να δείξει πρώτα σε μένα την όλη μακροθυμία του, για παράδειγμα αυτών που πρόκειται να πιστεύουν σ' αυτόν για αιώνια ζωή.

Και στον βασιλιά των αιώνων, τον άφθαρτο, τον αόρατο, τον μόνο σοφό Θεό, είθε να είναι τιμή και δόξα στους αιώνες των αιώνων. ΑΜΗΝ !!!





"Δoξoλoγείτε τoν Kύριo, επικαλείστε τo όνoμά Του, κάντε γνωστά τα έργα Του στoυς λαoύς.

Ψάλλετε σ' Αυτόν, ψαλμωδείτε σ' Αυτόν, μιλάτε για όλα τα θαυμάσιά Του.

Καυχάστε στo άγιό Του όνoμα, ας ευφραίνεται η καρδιά εκείνων πoυ εκζητoύν τoν Kύριo.

Ζητάτε τoν Kύριo και τη δύναμή Του, εκζητάτε τo πρόσωπό Του παντoτινά.

Nα θυμάστε τα θαυμαστά τoυ έργα πoυ έκανε, τα τεράστια μεγαλεία Του και τις κρίσεις τoύ στόματός Του".







Αυτή είναι η παντοτινή βεβαίωση της αγάπης του Κυρίου μας, στη Σιών, στα παιδιά Του και σε κάθε έθνος που Τον εμπιστεύεται...


Ο Κύριος μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, απευθυνόμενος σε όλη την ανθρωπότητα, μίλησε αυτά τα απλά λόγια αγάπης, για να τα εφαρμόζουμε στην ζωή μας και έτσι να τον ευχαριστούμε και να Τον δοξάζουμε.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να εξετάζουμε αυστηρά καθημερινά τον εαυτό μας, αν τα βιώματα μας είναι σύμφωνα με τα λόγια αυτά.


Άσμα ασμάτων, ένα αγνό ξεχείλισμα αγάπης από το Νυμφίο μας Χριστό για την νύμφη Του, την εκκλησία Του.

Ενα κάλεσμα ελπίδας και χαράς για μας...τελειώνουν πια οι καταιγίδες του χειμώνα, και όλα τα επίγεια βάσανα, λύπες και δάκρυα...

και τώρα ντύνεται η καρδιά μας όλα τα λουλούδια και τα αρώματα της, για να υποδεχθεί τον αγαπημένο της Κύριο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Αυτό το όμορφο Θεόπνευστο βιβλίο, ο πονηρός αρχαίος όφις, έσταξε μέσα στο νου του ανθρώπου, το δηλητήριο του, για να το κατατάξει σαν ενα παρεξηγημένο ερωτικό βιβλίο.

Για μας, όμως αδελφοί μου, παραμένει ένα ποίημα αγνής αληθινής αγάπης, και είναι το κάλεσμα του Νυμφίου μας, για να Τον υποδεχθούμε !!!
10 ώρες ·