Yiannis Foutros 1 Μαρτίου · Yiannis Foutros 1 Μαρτίου ·




Η εντολή του Κυρίου μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, είναι ξεκάθαρη, αδελφοί μου, διότι σαν παντογνώστης Θεός, γνώριζε την σημερινή κατάσταση της πλάνης που ζούμε σήμερα.

Πρέπει λοιπόν, να εξετάζουμε τα πάντα ότι ακούμε και ότι βλέπουμε, φιλτράροντας τα μέσα από τον άδολο Λόγο του Θεού, και να μη παρεκκλίνουμε από αυτόν ούτε κατά ένα ιώτα.

Οι άνθρωποι ακόμα και οι πιστοί, προσπαθούν να φέρουν τις εντολές του Θεού στα μέτρα τους, και όχι οι ίδιοι να συμμορφωθούν με αυτές, λέγοντας ότι αυτές απευθύνονται σε άλλες εποχές.

Ας παραμείνουμε εμείς, στερεοί στην πίστη και την υπακοή στα λόγια του Κυρίου μας, για να Τον δοξάζουμε όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα.


Άσμα ασμάτων, ένα αγνό ξεχείλισμα αγάπης από το Νυμφίο μας Χριστό για την νύμφη Του, την εκκλησία Του.

Ενα κάλεσμα ελπίδας και χαράς για μας...τελειώνουν πια οι καταιγίδες του χειμώνα, και όλα τα επίγεια βάσανα, λύπες και δάκρυα...

και τώρα ντύνεται η καρδιά μας όλα τα λουλούδια και τα αρώματα της, για να υποδεχθεί τον αγαπημένο της Κύριο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Αυτό το όμορφο Θεόπνευστο βιβλίο, ο πονηρός αρχαίος όφις, έσταξε μέσα στο νου του ανθρώπου, το δηλητήριο του, για να το κατατάξει σαν ενα παρεξηγημένο ερωτικό βιβλίο.

Για μας, όμως αδελφοί μου, παραμένει ένα ποίημα αγνής αληθινής αγάπης, και είναι το κάλεσμα του Νυμφίου μας, για να Τον υποδεχθούμε !!!







7 Μαρτίου · 
 


Yiannis Foutros


Για τον καθένα μας, ο Κύριος έχει ετοιμάσει να επιτελέσουμε ένα έργο σύμφωνα με την δική Του πρόνοια.

Σε αυτό το έργο πρέπει να επικεντρωθούμε με επιμέλεια, για να λάβουμε το βραβείο μας.

Ας μη ζηλεύουμε το έργο του αδελφού μας, που στα μάτια μας φαίνεται ωραιότερο, ούτε και να γογγύζουμε αν το δικό μας έργο είναι ταπεινό και αφανές.

Να είμαστε βέβαιοι ότι το έργο μας εύκολο ή δύσκολο, το έχει προετοιμάσει ο Θεός, και γι' αυτό δεν χρειάζεται ανησυχία, αλλά πλήρης εμπιστοσύνη στον Κύριο μας.

Έχοντας αυτή τη βεβαιότητα θα έχουμε και την αληθινή ανάπαυση.


"Οι βουλές μου δεν είναι βουλές σας ούτε οι δρόμοι σας οι δικοί μου δρόμοι, λέει ο Κύριος.
Αλλ' όσο ψηλοί είναι οι ουρανοί απο τη γη, έτσι και οι δρόμοι μου είναι ψηλότερoι από τoυς δρόμoυς σας, και oι βoυλές μoυ από τις δικές σας βoυλές.

Eπειδή, όπως κατεβαίνει η βρoχή και τo χιόνι από τoν oυρανό, και δεν γυρίζει εκεί, αλλά πoτίζει τη γη, και την κάνει να εκφύει και να βλασταίνει, για να δώσεισπόρo σ' αυτόν πoυ σπέρνει, και ψωμί σ' αυτόν πoυ τρώει, έτσι θα είναι και o λόγoς μoυ, πoυ βγαίνει από τo στόμα μoυ· δεν θα γυρίσει σε μένα αδειανός, αλλά θα εκτελέσει τo θέλημά μoυ, και θα ευoδωθεί σε ό,τι τoν απoστέλλω.

Eπειδή, θα βγείτε έξω με χαρά, και θα oδηγηθείτε με ειρήνη· τα βoυνά και oι λόφoι θα αντηχήσoυν μπρoστά σας από αγαλλίαση, και όλα τα δέντρα τoύ χωραφιoύ θα χειρoκρoτήσoυν".