28-12-2018--09--Ο καιρός άλλαξε(S.Cha)

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 



Ο καιρός άλλαξε(S.Cha)
09
Ο καιρός άλλαξε στο βάθος του ορίζοντα προς
την δύση Ένα κόκκινο σύννεφο υψώθηκε προς τον ουρανό. Κι άρχισε να απλώνεται να γίνεται τεράστιο  σε λίγο έχει σκεπάσει όλον τον ουρανό.     
…………………………
Πέρασαν  πάρα πολλά Χριστούγεννα όπως απόψε, στη Ζώη μου Έχουμε παραμονή Και είμαστε πάλι στην ρουτίνα. Ο κόσμος τρέχει χαρούμενος να κάνει διάφορες αγορές να αγοράσουν τα δώρα των παϊδιών τους.
………………………………..
Τα παιδάκια δεν μπορούν  να φανταστούν Χριστούγεννα χωρίς δώρο χωρίς να είναι γιορταστικό το κλίμα κι όμως τα παιδιά ζουν σε ένα παραμυθένιο ημερών των Χριστουγέννων και οι μεγάλοι αγωνίζονται να τον προσφέρουν.
………………………………
ο καιρός συνεχίζει την αλλαγή του έχει γίνει μαύρος και τα σύννεφα όπου νάνε θα αρχίσουν το χορό του χιονιού.  Έβγαλε ένα παγωμένο αέρα που σφυρίζουν τα δέντρα καθώς τα χτυπά. Το βουητό της καταιγίδας όπου νάνε φτάνει.
……………………..
Όλα τα πλάσματα του Θεού κατέφυγαν στις φωλιές τους όσο για τα αποδημητικά πουλιά έχουν φύγει εδώ και καιρό για τον νότο. Ποιος μπορεί να ξεφύγει από την καταιγίδα αυτήν αν δεν έχει γερό κατάλυμα.
………………………
το πρώτο παγωμένο κύμα αέρα έφτασε όμως όλα τα ζωάκια έχουν μπει στις φιλόξενες σπηλιές τους επάνω στα βουνά και τα ζώα τα σπιτικά έχουν βρει κατάλυμα στια αποθήκες η στους ζεστούς στάβλους ζώων στα χωριά. .... 
























............................