23--6--2018------Από Τον Κόσμο Της Αγίας Γραφής ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ GEORGE D. BECKWITH Διδάκτωρ φιλοσοφίας = ιεροκήρυκος

Iδού έρχομαι ταχέως !!!

Iδού έρχομαι ταχέως !!! 




ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥ

Ο συγγραφέας του ανά χείρας βιβλίουGeorge D.Beckwith(Γεώργιος Δ.Μπέγκουϊθ) γεννήθηκε σε μια αγροτική κατοικία στις όχθες της λίμνης Οντάριο μέσα σε ένα αγαπημένο χριστιανικό σπίτι κοντά στον  Winterport της Πολιτείας Νέας Υόρκης της Αμερικής.
Ο πατέρας του ήταν αγρότης και η μητέρα του δασκάλα και κόρη ενός Μεθοδιστή Ποιμένα.  Προ της γεννήσεως του οι γονείς του τον αφιέρωσαν στον Κύριο. Μελετούσαν την Γραφή και είχαν οικογενειακή λατρεία και ευχαριστία εις το τραπέζι.
Το 1903 έλαβε πτυχίο από το Χάι Σκούλ της Albion το 1904 από το διδασκαλείο της Albion και εργάστηκε επί ένα έτος ως δάσκαλος.
  Το 1905 φοίτησε στο Κολέγιο μηχανικής του Πανεπιστημίου των Συρακουσών όπου σπούδασε ζωγραφική και σκιτσογραφία. Έτσι παρασκευάστηκε χωρίς να το αποσκοπεί εις το να σχεδιάσει το διάγραμμα της ιστορίας και των προφητειών της Γραφής.

  Το 1906φοίτησε στο κολέγιο καλών τεχνών του Πανεπιστημίου Συρακουσών όπου σπούδασε Ιστορία και ειδικεύθηκε στα θέματα του σημιτισμού ως ταύτα παρουσιάζονται τόσο στηΠ.Δ. όσο και στην Κ.Δ.
  Το 1909 έλαβε από το Πανεπιστήμιο των Συρακουσών το πτυχίο της φιλοσοφίας και κατά το ίδιον έτος διορίστηκε Κοινωνικός διευθυντής του
Κεντρικού κλάδου της χριστιανικής αδελφότητας των νέων του Σικάγοκαι το 1911 γενικός γραμματέας του κέντρου χριστιανικής αδελφότητας νέων του Kingston όπου επέδειξε αξιοζήλευτη κοινωνική και χριστιανική δράση.
  Το 1923 εξελέγη μέλος της κομητείας Fulton.
  Το 1937 δημοσίευσε βιβλίο περί της Αμερικανικής
Οικογένειας και:
   Το 1941 το διάγραμμα της Ιστορίας των Προφητειών της Γραφής ως και το ανά χείρας βιβλίο το οποίο μέχρι σήμερα σημείωσε πολλές εκδόσεις.
  Από το 1941 και εντεύθεν ασχολείται εις το κήρυγμα και το συγγραφικό έργο….κλπ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ


Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ—Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
01--
  «Σπούδασοννα παρασιτήσεις σεαυτόν εις τον Θεόν εργάτη ανεπαίσχυντον ορθοτομούντα τον λόγον της αληθείας».(Β΄ Τιμ.2:15)
«Εν τη καρδία μου εφύλαξα τα λόγια Σου δια να μη αμαρτάνω εις Σε».
Τιμ.2:15)
15 Φρόντισε με επιμέλεια να παραστήσεις τον εαυτό σου δόκιμον στον Θεό, ως εργάτη που δεν έχει το παραμικρό να ντρέπεται, ο οποίος ορθοτομεί τον λόγο τής αλήθειας.
(Ψαλμός 119:11).
11 Στην καρδιά μου φύλαξα τα λόγια σου, για να μη αμαρτάνω σε σένα.


«»»»»»»»»»»»»»»»»»»
   Η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του Θεού και ο Λόγος της αλήθειας. Είναι η αγγελία του Θεού προς τον άνθρωπο. Είναι ο μόνος τέλειος κανόνας ζωής και έργων του ανθρώπου.
  «Ο Λόγος του Θεού είναι ζων και ενεργός και κοπτερώτερος υπέρ πάσαν
ΕΒΡΑΙΟΥΣ 4:12).
12 Επειδή, ο λόγος τού Θεού είναι ζωντανός, και ενεργός, και κοφτερότερος περισσότερο από κάθε δίκοπη μάχαιρα, και εισχωρεί βαθιά, μέχρι διαίρεσης και της ψυχής και του πνεύματος, μέχρι τους συνδέσμους και τους μυελούς, και διερευνάει τούς συλλογισμούς και τις έννοιες της καρδιάς.
………………
……………..
Οι σελίδες του είναι γεμάτες δύναμη. Οι άνθρωποι οφείλουν σήμερα να επιστρέψουν προς την Αγία Γραφή. Η Αγία ραφή αποκαλύπτει ότι το κακό υπάρχει σήμερα εις τον κόσμο είναι αποτέλεσμα της απιστίας.  Είναι το αποτέλεσμα της εγωιστικής θελήσεως εκείνων που τυφλώθηκαν από τον σατανά και ζουν στην αμαρτία. Είναι το αποτέλεσμα της παρακοής του ανθρώπου προς τις εντολές του αγίου και πανσόφου Θεού. Η παρακοή του ανθρώπου προς το θέλημα του Θεού είναι η αιτία του αποχωρισμού εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών από της κοινωνίας με τον Θεό. εκατομμύρια ανθρώπων χάνονται εις την αμαρτία και τον θάνατο εξ’ αιτίας των επιθυμιών αυτών. «Η επιθυμία αφού συλλάβη γεννά την αμαρτία η δε αμαρτία εκτελεσθείσα γεννά τον θάνατο».
 (Ιάκ.1:15)
15 Έπειτα, η επιθυμία, αφού συλλάβει, γεννάει την αμαρτία· και η αμαρτία, μόλις εκτελεστεί, γεννάει τον θάνατο.
……………………..

Οργανώσεις αμαρτωλών ανθρώπων ελέγχουν τις κυβερνήσεις των εθνών. Παραβιάζουν όλους τους νόμους του θεού και της πολιτείας εις βάρος της ειρήνης και του πολιτισμού. Αμαρτωλοί άνθρωποι ενώνουν τις προσπάθειες τους κατά του Θεού. Οι καρδιές των αμαρτωλών ανθρώπων λιποψυχούν στις ημέρες μας από του φόβου και της προσδοκίας των επερχομένων δεινών εις την οικουμένη. Ο Ψαλμωδός εις το δεύτερο ψαλμό περιγράφει την κρίσι του Θεού επί των αμαρτωλών ανθρώπων που ενώνουν τις προσπάθειες τους κατ’ Αυτού λέγων: «Ο καθήμενος εν ουρανοίς θέλει γελάσει ο κύριος θέλει εκμυκτηρίσει αυτούς τότε λαλήσει προς αυτούς εν τη οργή Αυτού και εν τω θυμώ Αυτού θέλει συνταράξει αυτούς».
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

....................