John Parathiras 18 ώρες · John Parathiras 18 ώρες ·

Τρεις φωτογραφιες
δειχνουν το σχεδιο του Θεου
για να σωθη ο ανθρωπος !!!!!
.........................................
Οπως τον καιρο του Νωε,προειδοποιησε τον κοσμο ο Θεος για την καταστροφη που θα γινοταν με τον επερχωμενο κατακλυσμο,εδωσε εντολες στον Νωε,πως ακριβως θα κατασκευασει την κιβωτο,ο οποιος εκαμε ακριβως οπως του ειπε ο Θεος,παραλληλα κηρυττε δεκαετιες για αυτο που ο Θεος του φανερωσε,αλλα οι ανθρωποι τον εβλεπαν και τον κοροιδευαν καθε μερα,αυτος πιστος στο εργο της κατασκευης και στο να τους προειδοποιει,εως οτου τελειωσε το εργο,η κιβωτος ειναι ετοιμη,και μενει να μπουνε μεσα οι ανθρωποι και ολο το ζωικο βασιλειο.
Τα ζωα υπακουσαν και ηρθαν μεσα στην κιβωτο,οπου ο Νωε τα τοποθετησε σε ειδικους χωρους ανα κατηγορια,ομως οι ανθρωποι εμειναν στην ανυπακοη,βαζοντας την λογικη τους οτι δεν προκειται να βρεξει διοτι δεν ειχε βρεξει ποτε εως τοτε,μονο δροσος επεφτε στην γη.
Ηρθε η ωρα που αρχισε να βρεχει δυνατα και τοτε αρχισαν ολοι να τρεχουν να μπουν στην κιβωτο για να σωθουν,αλλα δεν μπορουσε ο Νωε να κανη τιποτα διοτι η πορτα ειχε κλειστη απο τον Θεο.
.....Σημερα υπαρχει η εκκλησια του Χριστου που ειναι η κιβωτος της σωτηριας,και για να σωθη καποιος πρεπει να ακουσει οχι τωρα τον Νωε αλλα τον Χριστο,που καλει ολους τους ανθρωπους,δια μεσου των ανθρωπων του Θεου που κηρυττουν τον ερχομο του Κυριου μας,αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι φερνουν δικαιολογιες οτι δεν ειναι ετσι,ειναι αλλιως,ετσι τα βρηκαμε,κλπ.και αναβαλλουν να ακολουθησουν τον Χριστο.
Ας προσεξουμε λοιπον και ας παρουμε στα σοβαρα τον λογο του Κυριου μας Ι.Χ.
Αν κλειση η πορτα της χαριτος μετα δεν θα μπορη κανεις να σωθη.
Σημερα ειναι καιρος ευπροσδεκτος και ημερα σωτηριας.
Ο κατακλυσμος ειναι η μεγαλη θλιψη που θα δομιμαση τους κατοικουντας στην γη,με την δυναστεια του αντιχριστου,τις πληγες,φιαλες της αποκαλυψης,κλπ.
Δεν γνωριζουμε ακριβως αλλα εχουμε πολλα σημαδια που μας δειχνουν οτι πλησιαζει η ωρα και
πρεπει να ειμαστε ετοιμοι.
Δυστυχως πολλοι δεν γνωριζουν πως θα γινουν αυτα,διοτι δεν διαβασαν και δεν διδαχτηκαν τα αγια γραμματα,ποτε δεν ειναι αργα,ας παρουν τωρα μια καινη διαθηκη,ας την μελετησουν και να γνωρισουν την αληθεια,και ο Θεος εχει τον τροπο να επεμβει στον καθενα και να τον οδηγησει με ασφαλεια στον ουρανο και την αιωνια βασιλεια του.
Με αγαπη Ι.Χ
............................................
...........................................................